Sabres – mâncare delicioasă într-un decor nou

Sabres
Timișoara

Dacă doriți să încercați „o altă mâncare de pește” prin Timișoara, aflați că există un restaurant cu specific pescăresc care se diferențiează prin produse de calitate și o politică de prețuri accesibile.

Restaurantul Sabres, căci despre el este vorba, și-a deschis porțile în anul 2006 și pune la dispoziția clienților un meniu variat, atât cu specific pescăresc, cât și non-fish. Faptul că acest local aparține firmei Sabiko, singurul procesator de pește din Banat cu o experiență de peste 20 de ani în produsele marine, reprezintă garanția calității și prospețimii produselor pe care le serviți acolo.

MENIU

Meniul este în proporție de 70% cu specific pescăresc (pește de apă dulce/oceanic și fructe de mare) unde veți găsi rețete inspirate din bucătăria italiană (ton sicilian), grecească (saganaki cu fructe de mare, sos de roșii, brânză feta și mentă), ungurească (ciorbă de pește a la Szeged) și românească (tocăniță sau saramură de crap).

Pentru a satisface toate gusturile și toate preferințele, Restaurantul Sabres oferă și preparate pe bază de vită, porc sau pui, precum și deserturi ușoare și răcoroase. La toate acestea se adaugă o selecție generoasă de vinuri care să completeze cina servită și o seară reușită.

Celor de la Sabres le place să creadă că prin preparatele pe care le oferă au și o misiune de educare a clienților înspre mâncăruri mai sănătoase – iar noi știm că peștele e recomandat cel puțin o dată pe săptămână pentru o dietă echilibrată. Mulți dintre cei care le calcă pragul doar din curiozitate sau nu sunt fani ai peștelui, descoperă aici că acesta poate să aibă un gust care place atâta timp cât este gătit bine, așa cum știu să o facă bucătarii de la Sabres.

Supa Sabres

Seara tematica

Scoici

desert Sabres

LOCAL

Sabres te întâmpină cu două saloane, ambele cu temă marină, stilurile celor două fiind totuși diferite. Salonul mai mare cu o capacitate de 60 de locuri are o tentă ușor mai tradițională și o atmosferă „caldă”,  perfectă pentru o cină romantică sau o masă în familie.

Salon Sabres Vintage

interior sabres

eveniment festiv Sabres

La 7 ani de la deschiderea Restaurantului Sabres, acesta se reinventează mereu cu preparate noi și cu un look și mai chic decât înainte. Ei au terminat recent de renovat una dintre cele două încăperi ale restaurantului. Culorile deschise și plăcute cu accente de turcoaz alese pentru salonul mai mic te fac să retrăiești serile de vară petrecute la malul mării.

Salon nou

Amenajare bar pentru seminarii

Spațiul recent renovat este dedicat segmentului de business, celor care doresc puțin mai multă intimitate și nu numai. Cu o capacitate de 25 de persoane, acesta poate fi închiriat pentru diferite evenimente: aniversări, seminarii sau petreceri private.

Pe lângă restaurant, atunci când vremea o permite, Sabres pune la dispoziția clienților o terasă de vis cu o capacitate de 110 persoane.

Terasa Sabres

Sabres seara

Foisor Sabres

Terasa seara Sabres

EVENIMENTE

Ca orice restaurant care se respectă, pe lângă un spațiu cozy-chic unde te simți ca acasă, mâncare delicioasă și sănătoasă, Sabres are și o serie de evenimente care se desfășoară săptămânal.

  • în fiecare miercuri este seară tematică cu pește și fructe de mare unde puteți testa preparate noi pe care nu le găsiți în meniul lor principal;
  • joi seara începând cu orele 20 la Sabres este cafe concert live cu Duo Colompar;
  • vineri seara puteți să vă delectați cu jazz classic alături de Mircea Ardeleanu Jr. Band (ora 20).

seri de peste proaspat

seri de muzica live la Sabres

Cu produse de calitate, mâncare sănătoasă și de calitate, personal amabil, bucătari pricepuți și seri cu muzică live, Sabres este locul ideal pentru evenimentele de care doriți să vă aduceți aminte cu mult drag.

Pentru cei care încă nu i-au trecut pragul, Sabres se află pe str. Craiova, numărul 1.

Sabres

Adresă:
str. Craiova nr.1
Telefon:
Website:

[…] să încep prima dată cu preparatul ales de mine, pastele cu fructe de mare. Au într-adevăr un gust foarte bun, aroma de fructe de mare o au fructele de mare în sine și nu […]

[…] o ciorbă pescărească, deosebit de bună și cu ardei iute. A fost mai consistentă decât alte ciorbe pe care le-am mai încercat, puțin cremoasă, probabil datorită legumelor mărunțite, și cu o […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul