O cunoașteți pe Lenuța?

Timișoara

Povestea ei începe cu puțin timp in urmă când, ascultând dorințele oamenilor care tânjesc după bunătățile tradiționale, după alimentele sănătoase produse la țară, s-a gândit să le aducă pe toate într-un singur loc. Așadar, și-a făcut propriul magazin online ce adună sub un singur acoperis o gamă largă de produse, toate numai unul și unul, selectate cu atenție.

Dacă până acuma nu ați aflat cine e Lenuța, puteți citi mai departe povestea ei. Lenuța s-a născut în Banat iar acum colindă țara in lung și în lat, selectând cu mare atenție produse tradiționale pe care le adună într-o cămară ca pe vremuri și le pune la dispoziția noastră, a celor care locuim la oraș și ne e poftă de gustul mâncării de odinioară.

Camara Lenuței este foarte bogată. Iacătă ce am găsit pe rafturile ei:

Cârnați de casă și mezeluri facute ca la țară, unde nu se folosește altceva în afară de fum natural pentru a le conserva. Nu trebuie ratat renumitul Salam picant de Nădlac, un preparat de bază în alimentația localnicilor zonei.

Oua care provin de la găini crescute liber, în curte, hrănite cu grâu și porumb.

Produse de panificație plămădite în casă, inclusiv celebra Pită de Pecica.

Prajituri de casă, făcute din ingrediente naturale, așa cum le făceau bunicii noștri pe vremuri.

Fructe și legume proaspete, culese direct din gradina Lenuței.

Miere naturală și alte produse de apicultură.

Zacuscă numai bună de intins pe pâine.

Dulcețuri și magiunuri făcute în gospodărie.

Felurite sortimente de brânzeturi și lactate.


Dacă vă este poftă de aceste produse, aflați că pot fi comandate și livrate în orice colț al tării vă aflați și in 72 de ore vă puteți înfrupta acasă la voi din produsele naturale.

Iar de vreți să aflați mai multe informații, puteți vizita cămara Lenuței cu produse de la țară sau vă puteți împrieteni cu Lenuța pe pagina ei de Facebook.

[…] lei) sau pulpǎ de raţǎ confiatǎ (28 lei), creveţi, raci sau pui de baltǎ, cât şi câteva preparate tipic româneşti, ca pastrama de oaie sau inegalabilele sarmale, cu preţuri între 24 şi 74 lei. Restaurant […]

[…] fiindcă nu sunt din Banat, mă încântă foarte tare să văd că există un restaurant cu meniu tradițional, unde rețetele locale sunt scoase de la naftalină și pregătite cu mândrie pentru cei ce pofesc […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul