Evenimente la Old House Timișoara

Old House
Timișoara

Să alegi un local pentru sărbătorirea unui eveniment important din viața noastră nu e niciodată un lucru ușor. Trebuie să iei în calcul aspecte legate de locație, meniu, prețuri și câte și mai câte alte detalii pentru ca evenimentul să fie unul reușit. Ei bine, de acum încolo adăugăm pe listă încă o opțiune de local care pune la dispoziție spațiu și catering pentru evenimentele importante din viața voastră, Old House Timișoara.

Așa cum îi spune și numele, Old House este o casă veche renovată și recondiționată cu mult bun gust  și unde vei găsiți un spațiu rafinat, elegant și care va da o notă aparte evenimentului tău, fie că vorbim despre o zi de naștere, o aniversare în familie sau o cununie. Etajul de sus este rezervat pentru cei care doresc să petreacă acolo momente frumoase și importante alături de cei dragi într-un cadru festiv.

timisoara old house

bar old house

Etajul unde se pot organiza evenimente are o capacitate de până la 60 de persoane, iar mobilierul poate fi aranjat în funcție de tipul evenimentului și de cât spațiu se dorește pentru un ring de dans, de exemplu. Spațiul este climatizat, ventilat și dispune și de sistem de sonorizare profesional.

evenimente old house

sala eveniment old house timisoara

old house tm

sala eveniment old house

Old House pune la dispoziția clienților și un spațiu de joacă de poveste pentru copiii care vin acolo alături de părinții lor. Acolo cei mici pot găsi jucării, stație de karaoke și un loc special în care să se simtă bine și să se joace în voie.

sala copii

sala de joaca

loc de joaca

Meniul pentru evenimente este asigurat de cei de la Old House și poate fi sub formă de meniu fix sau de bufet suedez, în funcție de preferințele clientului. Ele se personalizează și se negociază în funcție de numărul de persoane și de preparatele alese.

Preparatele care alcătuiesc meniul se stabilesc împreună cu clientul în funcție de gusturi, preferințe, buget și natura evenimentului. Mai jos sunt câteva fotografii de la evenimentele organizate la Old House de-a lungul timpului.

bufet eveniment

bufet fructe

fructe

bufet old house

bufet suedez old house

bufet suedez

bufet zi de nastere

old house eveniment

meniu eveniment

La Old House poți organiza zile de naștere, aniversări, petrecerea de după o cununie, o prezentare sau chiar o întâlnire de afaceri într-un cadru elegant și rafinat. Old House se află pe strada Carei, numărul 18, în zona Piața Verde. Pentru mai multe informații despre meniuri și detalii despre evenimentele organizate acolo, sunați la numerele de telefon: 0726.692.950/0726.692.951 sau prin e-mail adresa office@oldhousetimisoara.ro.

Old House

Adresă:
Strada Carei 18, Timișoara

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul