Seri cu gust delicios la Sabres

Sabres
Timișoara

Așa cum îi spune chiar și motto-ul, Sabres își întâmpină mereu oaspeții cu o „altfel de mâncare de pește”. Pe lângă faptul că este singurul restaurant specializat pe produse de pește, Sabres este și un inovator într-ale bucătăriei. Restaurantul împletește gusturile tradiționale cu cele ale bucătăriei mediteraneene, demonstrând constant că peștele poate fi gătit în nenumărate feluri încât să fie pe placul tuturor.

Când s-a deschis, Sabres era renumit mai ales pentru ciorba de pește a la Szeged. Între timp, gama de specialități marine s-a extins și acum sunt la fel de binecunoscute și alte preparate precum: platourile cu fructe de mare și trio de sosuri, saganaki (gătit pe bază de fructe de mare după o rețetă tradițional grecească cu mentă și feta), fritto misto, platoul Adriatica de pește oceanic, supa cremă de scoici Saint Jacques și salatele de vară pe bază de ton sau somon.

platou fructe de mare cu trio de sosuri (iute, usturoi, cocktail)

platou afumatura de peste

Un mare avantaj al restaurantului Sabres este că face parte din familia Sabiko (singurul procesator de pește din Banat cu o experiență de peste 20 de ani) astfel că prețurile pot fi menținute la un nivel accesibil fără să facă rabat de la calitate. Pe lângă mâncarea delicioasă pe care o puteți găsi în meniu, restaurantul a trecut și prin transformări de design. Cea mai nouă mândrie a restaurantului este noul salon redecorarat integral, botezat Sandy cu ajutorul bloggerilor timișoreni, și care este foarte solicitat pentru evenimente corporatiste sau de familie.

reamenjare bar Sabres

Seri tematice la Sabres

Săptămâna la Sabres e o efervescență de evenimente. Fie că vorbim de rezervări pentru mese business sau întruniri cu colegi, cine romantice sau aniversări în familie, echipa Sabres e mereu cu un pas înainte pentru a face lucrurile să decurgă în cel mai frumos mod posibil.

Serile de miercuri și joi sunt mereu puțin mai speciale. Fiind unul dintre restaurantele cu grijă constantă pentru clienții săi, Sabres organizează seri tematice gastronomice și de muzică live foarte apreciate de clienții restaurantului. Cei care întrețin atmosfera și pe care îi puteți asculta în serile cu muzică live sunt cei de la Duo Colompar, care prin muzica calitativă pe care o oferă, întregesc tabloul unui restaurant special cum e Sabres.

Deoarece o seară specială începe cu o rezervare în prealabil, cei de la Sabres dau startul serilor de miercuri cu tema gastronomică începând cu ora 19:00, iar Duo Colompar asigură bună dispoziție în fiecare joi de la ora 20:00.

Serile de miercuri sunt dedicate specialităților marine cu iz exotic. Atunci se pregătesc mereu feluri de pește sau fructe de mare, toate aduse direct de la mare, care nu se regăsesc în meniul zilnic – calcan sălbatic, arici de mare, rechin, homari. Sunt specialități pe care care Chefii de acolo sunt bucuroși să le pregătească și mândri că le pot oferi gustul de la malul mării.

homar

risotto cu scoici saint jacques

file de biban cu spanac de primavara

tagliatele cu creveti

Serile de joi se petrec la Sabres în ritmuri de evergreen-uri cu Duo Colompar care de aproape un an cântă și îi încântă cu talentul și profesionalismul lor pe toți cei care trec pragul Restaurantului Sabres.

Duo Colompar

Duo Colompar Sabres

Noutăți în meniu

De când organizează serile gastronomice speciale de miercuri, au apărut și câteva noutăți prin meniul de la Sabres, datorate îndeosebi succesului unor rețete cum ar fi cele pe bază de scoici Saint Jacques: supă cremă sau cele gratinate pregătite la cuptor care sunt un deliciu. File-ul de pește San Pietro la grătar cu legume julienne sau peștele spada cu legume dulci și brânză Taleggio, file-ul de doradă în crustă de ierburi sau somonul în crustă de migdale sunt doar câteva din produsele pe care acum le puteți savura la Sabres. Surprizele nu se opresc însă aici. Serile speciale continuă și surprizele apar în fiecare săptămână.

file San Pietro cu legume julienne

duo de creveti cu scoici saint jacques

cheese cake cu rodie

Terasa Sabres

Și pentru că vara bate imediat la ușă, Sabres se mândrește în noul sezon cu straie noi de vară. Terasa Sabres a trecut printr-un proces de redecorare integral și aduce acum și mai mult aer estival, de briză de mare și de vacanță și te îmbie astfel la relaxare și la fuga de cotidian. Totul e nou pe terasă la Sabres, iar frumoasele plante și binecunoscuta salcie care dau o răcoare atât de plăcută serilor călduroase de vară, . Serile speciale de muzică live se vor extinde și vor fi și mai multe evenimente surpriză.

Terasa Sabres

La Restaurantul Sabres se găsesc produse atent selecționate, care definesc preparatele de calitate pregătite de bucătari iscusiți. Toate acestea se îmbină perfect cu buna dispoziție și farmecul asigurat de serile speciale de miercuri și joi.

Pentru a fi mereu la curent cu oferta lor, îi puteți urmări pe pagina lor de Facebook care e mereu la zi cu informații despre deliciile pregătite de ei și evenimentele la care vă recomandăm să luați parte.

Pentru o seară diferită, care să asigure o amintire constant plăcută, restaurantul Sabres este situat pe str. Craiova, numărul 1,  fiind mereu bucuros de oaspeți.

Sabres

Adresă:
str. Craiova nr.1
Telefon:
Website:

[…] mine Sabres a fost singura alegere și astfel am ajuns acolo pentru a doua oară, iar de data aceasta mi-a plăcut mult mai mult […]

[…] mai greu de gătit sau „nimerit” sunt preparatele simple. De aceea, mi-am comandat o porție de creveți, și pentru că sunt fan, dar și pentru că e foarte ușor să vă dați seama dacă sunt gătiți […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul