Cum arată un festival cu și despre sănătate în Irlanda

Irlanda

Acum trei săptămani am făcut o mică escapadă în Dublin, Irlanda pentru a participa la Wellfest. Wellfest este un eveniment unde sportul, sănătatea și mâncarea bună adună la un loc peste 2000 de persoane.

După ce am participat la minimi 3 clase de sport pe zi era evident că foamea o sa își facă apariţia, așa că o sa vă povestesc un pic despre ce am mancat la festival.

Incep cu cafeaua, în prima zi am incercat clasicul Flat White de la Cocobrew, care m-a ajutat sa fac faţă unei clase intense de cycling. Preţul unui Flat White a fost 3 euro.

Duminică am încercat același Flat White de la Gym+Coffee. același preţ dar gust mult mai intens. În cazul în care aș mai fi baut încă o cafea cu siguranţă aș fi ales sa beau de aici.

Apoi am incercat renumitul bol No Catch de la Shaka Poke Dublin. Este un bol vegan, cu orez și spanac la bază, iar desupra o multime de bunătăţi precum avocado, ananas, castraveţi, seaweed, ceapă caramelizată și dressing. E pur și simplu curcubeu pe cerul gurii.

Un bol de dimensiune medie costă 11 euro iar unul mare este 13 euro.

In a doua zi mi s-a facut poftă de pizza așa că am hotărat să încerc pizza la cornet. Un cornet Margherita a costat 6 euro și nu a fost cea mai bună idee. La început părea gustos, dar apoi s-a dovedit a fi doar pastă de roșii în interior.

Ca să uit de gustul dezamăgitor al pizzei, am încercat popcorn de la Keoghs și nu am fost dezamăgită. Am încercat 3 arome, cu sare de mare, cu paprika și cu sare și miere, cel din urmă caștigandu-mi stomacul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Au fost foarte multe opţiuni și nu am reusit sa gust din toate, așa ca pofticioasa din mine va merge și anul viitor.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul