Dulceaţă din plăcere şi pasiune

Stăteam zilele trecute în curtea casei şi mă uitam cu tristeţe la prunul plin de fructe. De ce cu tristeţe? Pentru că mă gândeam ce dulceaţă bună ar ieşi din fructele lui, dar, din pacate, habar nu aveam cum să o fac. Noroc cu Atelierul de Borcane Dulci organizat de Ama şi Camelia sâmbăta trecută. […]

La prăjiturit cu Ama în bucătărie

Zilele trecute ne lăudam că Foodcrew merge la prăjiturit, așa că ziua toridă de vineri 13 ne-a surprins pe terasa răcoroasă a hotelului Ana, la Atelierul Deserturi de Vară, pus la cale de către Ama în bucătărie și Camelia Minișan (cărora le mulțumim de invitație). De dată aceasta însă, pe lângă clasicul mâncat și spionat, […]

FoodCrew merge la prăjiturit

Am primit o invitaţie irezistibilă de a participa la atelierul culinar “Deserturi de Vară” pus la cale de către Ama în Bucătărie. Pentru pofticioşii care nu sunt în temă cu iniţiativa Atelierelor Culinare trebuie spus că sunt o ocazie foarte bună de a pune în practică două dintre cele mai faine hobby-uri care există: gătitul […]