Sărbătorile vin pentru toți!

Timișoara

Masa de Crăciun

De mai bine de doi ani publicăm recenzii despre localurile în care încercăm fel de fel de mâncăruri, unele mai bune, altele de care ne-am putea cu siguranță lipsi. Cert este că oricare ar fi impresia pe care ne-o lasă un restaurant sau un anume preparat, ne numărăm printre aceia care au avut posibilitatea de a alege să comande un fel de mâncare mai mult sau mai puțin simandicos. Fie că strâmbăm din nas la masă pe bună dreptate sau pentru că suntem mofturoși, ne numărăm printre cei norocoși. Ne-am permis să ne punem în situația de a spune asta nu îmi place, data viitoare voi mânca altundeva!

Au mai existat în trecut cazuri în care noi, cei implicați în FoodCrew, am încercat să oferim o mână de ajutor atunci când am considerat că putem. Nu am considerat însă necesar să facem mare caz din asta, deoarece ne place să credem că până la urmă nu am făcut cu nimic mai mult decât ar face orice om normal.

În acest an, în prag de sărbători, ne-am propus însă să facem ceva mai mult. Acesta este și motivul pentru care dorim să lansăm prin acest articol un apel tuturor celor care pot și doresc să ne ajute să facem un cadou de sărbători celor cu mult mai puține posibilități sau motive de bucurie decât am avea noi.

Am început demersurile pentru a organiza în Timișoara în jurul datei de 18 decembrie o Masă de Crăciun pentru cei nevoiași, cei fără adăpost sau cei pentru care o masă caldă este un lux care nu și-l pot permite în fiecare zi. Și pentru acești oameni vin sărbătorile, iar anul acesta, înainte de a ne bucura la rândul nostru de masa de Crăciun în familie, dorim să le oferim și lor o bucurie, fie ea măcar pentru o zi.

Suntem convinși că mulți dintre cititorii noștri ar dori și ar putea să ne ajute în acest demers. Cu toate acestea, apelul nostru se adresează în primul rând întreprinzătorilor din domeniul Horeca din Timișoara, proprietarilor sau managerilor de restaurante care pot contribui la organizarea Mesei de Crăciun. Aceștia pot contribui în mod direct prin produse din care se poate prepara felurile de mâncare care urmează să fie servite, prin livrarea de porții gata pregătite la locația unde vom organiza Masa de Crăciun sau prin donații în bani din care urmează să cumpărăm produsele necesare pregătirii acestei mese.

În același timp, ne adresăm tuturor celor care pot duce acest mesaj mai departe atât în online cât și în presa scrisă din Timișoara. Sperăm ca prin intermediul vostru inițiativa noastră să ajungă mai ușor în fața celor care ne pot ajuta să organizăm această Masă de Crăciun.

Nu în ultimul rând ne adresăm cititorilor noștri, cei de al căror ajutor vom avea nevoie în săptămânile viitoare pentru a contacta restaurantele și unitățile Horeca din Timișoara pentru a-i implica în realizarea evenimentului.

La prima vedere pare că nu avem prea multe detalii puse la punct, iar timpul nu pare nici el să fie foarte generos. Cu ceva mai mult de 2 săptămâni rămase, avem însă un atu foarte important: știm foarte bine ce vrem să realizăm și vom face tot ceea ce ne stă în putință să organizăm această Masă de Crăciun pentru persoanele nevoiașe din Timișoara.

Vă mulțumim pentru răbdarea de a citi aceste rânduri și sperăm să vă avem alături în număr cât mai mare! Vom reveni cu mai multe detalii cât de curând, însă între timp ne puteți adresa orice întrebare la adresa posta@foodcrew.ro

Sursă imagine

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul