Concurs: FoodCrew şi ApetitCard te premiază!

V-am povestit recent despre cardurile ApetitCard, ce înseamnă un astfel de card, cum se poate procura unul, cât costa, cum le poţi comanda şi mai ales care sunt beneficiile unui asemenea tip de card.

Astăzi în schimb avem pentru voi, cititorii FoodCrew, un concurs. Echipa noastră, împreună cu ApetitCard, pune la bătaie 1 card de reducere pe săptămână în valoare de 56 de lei.

Concurs FoodCrew si ApetitCard

Un singur pas vă desparte de posibilitatea de a deveni mândru posesor de ApetitCard.

Care este acesta? Foarte simplu! Lăsaţi un comentariu cu Facebook-ul chiar aici pe site, la articol (asiguraţi-vă însă că este bifată căsuţa “Post to Facebook”), în care să ne spuneţi la care din restaurantele din programul ApetitCard aţi lua masa prima oară şi de ce, în cazul în care vei fi chiar tu posesorul acestui card. 🙂

Lista restaurantelor din programul ApetitCard o găsiţi aici.

Concurs FoodCrew si ApetitCard

Suntem siguri că reducerile de până la 20% din restaurantele si pizzeriile aflate în program vă vor face cu ochiul. Şi nu vă faceţi griji, valabilitatea unui astfel de card este de un an de zile, timp destul pentru a te bucura de beneficiile pe care acesta le oferă.

Concursul va avea o durată de 4 săptămâni, urmând ca în fiecare săptămâna să oferim un ApetitCard unuia dintre cititori.

Concursul începe astăzi, 21 iunie, iar câştigătorul primului card îl vom anunţa joi, 28 iunie, ora 13, cu ajutorul site-ului random.org. În momentul în care veţi lăsa un comentariu, noi vă vom nota cu un număr pentru a putea monitoriza mai bine situaţia. Altfel spus, primul comentariu are numărul 1, al doilea comentariu numărul 2 etc. Joi, 28 iunie, site-ul random.org va alege un număr din cele înscrise în concurs.

Şi dacă nu câştigaţi din prima, puteţi să vă încercaţi norocul în următoarele săptămâni cu un comentariu nou.

Nu uitaţi că  validăm doar comentarile valide care au bifată căsuţa “Post to Facebook”. 😉

Multă baftă tuturor! 😀

UPDATE 1: Primul ApetitCard a fost câştigat de Flavia Mc, dar rămân în joc încă 3 carduri. Cei care au lăsat comentarii la primul concurs participă automat şi la extragerea celui de-al doilea card.

UPDATE 2: Al doilea card a fost câştigat de Monica Secea. Mai avem două carduri în joc.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul