Eveniment: Invitaţie la relaxare

Casa Voastră
Timișoara

Afară e vară şi e cald, iar cea mai bună  „escapadă” pentru cei care rămân în oraş şi nu sunt plecaţi în concediu rămân terasele din oraş.

Pentru un weekend torid de vară noi vă propunem o seară de sâmbătă cu totul diferită şi vă invităm să ne relaxăm împreună pe terasa Restaurantului Casa Voastră, savurând delicioasele lor produse hot stone şi bucurându-ne de liniştea şi umbra pe care acel loc le oferă.

De atmosferă se vor mai ocupa şi băieţii, Paul Şufaru şi Lucian Naste care ne vor încânta auzul cu muzica lor.

Relaxare pe terasa la Casa Voastra

Partea frumoasă a serii este faptul că Restaurantul Casa Voastră oferă 50% reducere pentru cei care vor comanda produsele hot stone, al căror preţ standard este între 35 RON-75 RON, în funcţie de tipul de carne ales. Cu discountul aplicat, preţurile vor varia între 17.5 RON şi 37.5 RON, preţuri numai bune pentru ca cei care nu au încercat până acum aceste delicatese.

produse hot stone

Să nu uităm că “Hot Stone” este un concept unic care implică pregătirea cărnurilor (pui, curcan, vită sau porc) şi a fructelor de mare pe piatră vulcanică şi este totodată o metodă sănătoasă ce permite pregătirea mâncărurilor fără grăsimi, oferind o aromă şi un gust extraordinar.

delicatese hot stone

Dacă nu aveţi nici un plan pentru sâmbătă, 11 august, luaţi în considerare invitaţia noastră şi haideţi să ne relaxăm şi să uităm de grijile cotidiene.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului şi pentru a pregăti locaţia, cei care doresc că participe sunt rugaţi să sune la unul din numerele de telefon: 0256.444.555 /0745.444.555 pentru a confirma prezenţa.

Casa Voastră

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul