Jazz on the river 2024 – Hai la o seară de neuitat cu vaporașul pe Bega

În urmă cu ceva timp v-am povestit despre experiența noastră la Jazz in the tram, iar acum revenim cu vești proaspete despre următoarea ediție din Timișoara – Jazz on the river – care va avea loc Sâmbătă, 18 Mai.

De data aceasta ne revedem cu cei de la SLjazzing și Jack Randle pe frumosul mal al Begăi și plecăm în plimbare cu vaporașul Pelican.

Jazz on the river - Sljazzing - FoodCrew

Ce te așteaptă la Jazz on the river?

Bunătățile servite în timpul evenimentului vor fi pregătite de către cei de la Restaurantul ZaZa, unde ne așteaptă o cină compusă din trei feluri. Aceasta va fi acompaniată de vinuri perfect alese de către cunoscutul sommelier Cosmin Tudoran de la Cramele Recaș. Evenimentul începe la ora 17:30, iar plecarea se va face din zona D’arc, de la malul apropiat al Podului Mitropolit Andrei Saguna.

Plimbarea cu barca se va desfășura pe o durată de  trei ore, oferindu-vă prilejul de a vă bucura de fiecare moment pe râul Bega, sub lumina fermecătoare a unui apus de soare și sub acordurile muzicii jazz live.

Biletele sunt disponibile pe iabilet și includ dineul compus din cele trei feluri de mâncare, degustare de vinuri Cramele Recaș pe toată durata evenimentului, apă de la Aura și concertul live de Jazz.

Ne vedem acolo?

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul