Ce este Startup Weekend AgTech și ce își propune la prima ediție?

Timișoara

Astăzi, vă prezentăm Startup Weekend AgTech, un concept mai diferit față de evenimentele cu care v-am obșnuit, respectiv primul program din zona de vest a țării care își propune să încurajeze inovația în industria de agricultură.

Așa cum vă povesteam recent, anul acesta ne dorim să susținem și să ne implicăm tot mai activ în zona de HoReCa și industriile conexe. Astfel, acesta este unul din motivele pentru care ne-am parteneriat cu cei de la Cowork Timișoara și Agroland.

În data de 3-5 Aprilie 2020 echipa Cowork Timisoara impreuna cu Ascendis organizeaza Startup Weekend AgTech – un hackathon de business care face parte din AgTech TM al cărui scop este să ajute la dezvoltarea de startup-uri în AgritechAgricultură + Tehnologie + Business = AgTech TM. 

AgTech TM by Agroland

Acesta este primul program din zona de vest a țării care stimulează inovația în agricultură. Ne dorim nu numai să aducem idei și soluții creative, dar, mai mult, să susținem echipele care le generează, să le dezvolte în afaceri de succes, cu impact real în domeniul agricol.

Concret – la Startup Weekend AgTech se creeaza echipe în jurul ideilor prezentate. Fiecare participant are posibilitatea de a prezenta o idee de startup agritech. Pot să participe și persoane care nu au o idee și să ajute la formarea unei echipe, care se creeaza în timpul evenimentului. Echipele formate sunt multidisciplinare. Încurajăm ca în componența lor să existe persoane cu background: tehnic (programatori), de business și marketing, designeri, etc. dar și experți din domeniul agro.

Pe 11.03 de la ora 19:00 la Cowork Timisoara – The Garden avem un eveniment deschis in care prezentam programul AgTech TM si urmatoarea editie Startup Weekend.

Evenimentul il gasesti aici: http://bit.ly/AgTechTMpreEvent

Community members au discount de 50% la bilet, folosind codul SWloves communities, aici: http://bit.ly/SWAgTechTickets 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul