Prăjitură cu brânză de vaci și merișor

Printează | Email

Număr porții:

Timp pregătire:

30 min.

Timp gătire:

15 min.

Timp total:

45 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
800 g brânză de vaci
1 pachet de pișcoturi
zahăr
vanilie
75g fructe uscate de merișor
100 ml sirop de fructe de pădure

Instrucțiuni

  • Brânza de vaci se amestecă cu zahăr și vanilie. Ideal, ar trebui aleasă o brânză mai moale, pentru a forma o cremă spumoasă.
  • Fructele uscate de merișor se taie mărunt.
  • Siropul se diluează cu apă.
  • Pișcoturile se înmoaie în sirop și se așează într-o tavă.
  • Deasupra stratului de pișcoturi se întinde jumătate din crema de brânză.
  • Peste ea se pune cel de-al doilea strat de pișcoturi însiropate.
  • Se acoperă cu ultimul strat de cremă.
  • Se presară fructele uscate.
  • Înainte de servire se ține la frigider.

branza de vaci

piscoturi

merisor prajitura

prajitura branza de vaci piscoturi

prajitura piscoturi branza vaci

prajitura merisoare branza vaci

prajitura branza de vaci piscoturi merisor

branza vaci merisor

Comentarii

Mihai Moldoveanu

27 March 2013 at 10:22

Arată excelent!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul