Număr porții:
Timp pregătire:
30 min.Timp gătire:
15 min.Timp total:
45 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
800 g brânză de vaci
1 pachet de pișcoturi
zahăr
vanilie
75g fructe uscate de merișor
100 ml sirop de fructe de pădure
Instrucțiuni
- Brânza de vaci se amestecă cu zahăr și vanilie. Ideal, ar trebui aleasă o brânză mai moale, pentru a forma o cremă spumoasă.
- Fructele uscate de merișor se taie mărunt.
- Siropul se diluează cu apă.
- Pișcoturile se înmoaie în sirop și se așează într-o tavă.
- Deasupra stratului de pișcoturi se întinde jumătate din crema de brânză.
- Peste ea se pune cel de-al doilea strat de pișcoturi însiropate.
- Se acoperă cu ultimul strat de cremă.
- Se presară fructele uscate.
- Înainte de servire se ține la frigider.
Comentarii
Mihai Moldoveanu
Arată excelent!