Număr porții:
Timp pregătire:
Timp gătire:
Timp total:
Ingredinte
Instrucțiuni
Pastele se pun la fiert conform timpului de pe ambalaj în apă sărată (să fie la fel de sărată ca apa de mare) şi cu puţin ulei.
Între timp, într-o tigaie de tip wok, încălzeşte puţin ulei de măsline. În acest ulei căleşte puţin dovleacul cu o linguriţă de zahăr. Toarnă într-un bol dovleacul călit şi pune-l deoparte.
În aceeaşi tigaie (nu e necesar să o speli) mai adaugă puţin ulei şi pune la prăjit carnea. După 2 minute adaugă ciupercile, iar după alte 2 măslinele şi roşiile. Condimentează după gust.
La final încorporează dovleacul călit şi pastele (acestea nu trebuiesc bine strecurate).
PS1: mie îmi place să gătesc această reţetă la foc mare deoarece păstrez fragezimea cărnii şi textura ciupercilor/roşiilor.
PS2: pozele reprezintă ingredientele pentru 3 porţii
Timp de preparare 20min.
Această reţetă a fost trimisă de Claudiu Udroiu pentru concursul organizat de foodcrew.ro şi Editura RAO.
Nici un comentariu