Paste italiene în inima New York-ului

Novella
New York

Restaurantul Novella, situat în cartierul Little Italy, din inima Manhattan-ului (New York), este locul perfect în care puteţi degusta cele mai bune specialităţi italiene. Novella Ristorante oferă ambianţa şi mediul specific restaurantelor italiene de tradiţie. Acest local aduce spiritul şi specificul bucătăriei italiane chiar în inima New York-ului, oferind cele mai gustoase mâncăruri italiene. De asemenea, personalul localului este de origine italiană, italieni veniţi sau născuţi în Statele Unite ale Americii, foarte prietenoşi şi cu poveşti de viaţă impresionante. Decorul şi muzica acestui restaurant oferă americanilor şi nu numai ocazia de a degusta mâncăruri specifice italiene şi de a petrece momente unice într-un cadru select, care aduce o bucăţică din Italia, chiar în inima New-York-ului.

În acest local pot fi servite meniuri cu specific italienesc, în special Pizza şi Paste. Am frecventat de două ori acest restaurant, cu ocazia vacanţei petrecute la New York, în cadrul programului Work&Travel. Am rămas foarte impresionat de faptul că un astfel de restaurant poate concura cu brio împotriva hamburger-ilor, hot-dog-ului sau altor feluri de fast-food-uri specifice Statelor Unite.

În această recenzie voi prezenta meniul de Paste cu sos de parmezan şi smântană, presărat cu mirodenii. Acesta este pregătit într-un mod original de către bucătari italieni. Pot spune că a fost un meniu delicios şi nu foarte scump, la care am adăugat un pahar de vin roşu produs din struguri cultivaţi pe podgoriile din Nordul Italiei.

Recenzia a fost trimisă de Marius Herdeş şi participă la concursul “Poftă de vacanţă“, organizat de FoodCrew.ro împreună cu agenţia de turism Simplicity, Intravel şi Carpatair.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Novella

Adresă:
191 Grand St. #A (Little Italy)

[…] Paste italiene in inima New York-ului 851 likes / 10500 shares / 11 comentarii Facebook […]

Comentarii

Christopher

19 September 2012 at 22:09

simPlemente delicioso.

Anca

22 September 2012 at 2:06

Delicioase!!!!!! :X

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul