De la masă, la Social Media Summit

Restaurant Opera
Timișoara

Dacă ultima oară când scriam de la un eveniment de online a trebuit să ajungem până hăt la Bucureşti, iată că au venit vremuri mai bune. Au venit evenimentele la Timişoara, de această dată fiind vorba despre Social Media Summitcongresul muncitorilor din ramura online.

Prezentări interesante, lume bună, pe alocuri întrebări timide din partea publicului care pare că a venit pregătit pentru o piesă de teatru. Pauză de cafea s-a dovedit un foarte bun prilej de socializare, iar după încă o rundă de prezentări a urmat şi mai aşteptata pauză de masă în timpul căreia aparenţele nu au mai fost salvate cu la fel de multă dăruire. De îndată ce uşile restaurantului Opera s-au deschis, participanţii la summit şi-au luat în serios rolul de meseni.

Fără a oferi o mare diversitate de preparate, bufetul suedez a fost apreciat de mai toţi cei cu care am avut ocazia să schimb câteva impresii legate de masa de prânz. Am fi avut de ales dintre cotlet de porc la tavă şi baghete de peşte (pentru care nu am cuvinte de laudă) ca feluri principale, orez cu porumb şi cartofi la cuptor ca garnitură, salate – de vinete, de varză proaspătă şi de sfeclă, şi platouri pe care au fost pe rând feliuţe de roşii şi caşcaval, respectiv brânză feta.

Deşi spun că am avut de ales din toate cele enumerate mai sus, nu am rezistat tentaţiei de a gusta câte puţin din fiecare pentru a-mi face o impresie cât mai bună despre calitatea mâncării. A fost vorba deci de pură îndatorire 😀

Servirea mi s-a părut promptă, iar la câţi oameni au trecut prin faţa bufetului ospătarii au făcut treabă bună. Asta a însemnat că nu prea a rămas nimeni fără mâncare în faţă când i-a venit rândul să se servească.

Restaurantul Opera de la Hotel Timişoara funcţionează de obicei în regim all-you-can-eat, fiind unul dintre ultimele (dacă nu chiar ultimul) de acest gen din Timişoara. Printre altele, asta înseamnă că angajaţii sunt obişnuiţi cu un continuu “du-te vino” şi că este puţin probabil ca lucrurile să nu fie la locul lor – curăţenie în sală şi pe mese, debarasare rapidă şi însoţită de mulţumiri şi zâmbete.

Una peste alta mi-a plăcut mult cum a decurs şi cum s-a prezentat acest prânz pus la cale de organizatorii evenimentului. La capitolul catering pentru evenimente a fost ok, fără a putea spune însă că ar fi făcut o impresie deosebită ca şi prânz servit ca atare la Restaurant Opera.

O singură nelămurire am: cum a fost desertul? Nu mă omor cu dulciurile şi astfel nu am încercat prăjiturelele.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] De la masă, la Social Media Summit […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin, Cristina Putan and Adi Dragos, FoodCrew. FoodCrew said: Prânzul la Social Media Summit. Păreri? Completări? 🙂 http://bit.ly/bgoMvI #smsummit #timisoara […]

Comentarii

andrei crivat

30 September 2010 at 16:13

Guys, sa-mi iertati intrebarea proasta, cu care dintre voi m-am intalnit la SMS ? ca sa ne mai intalnim, sa povestim una-alta 🙂

    Gură Mare

    30 September 2010 at 17:23

    La SMS am fost eu şi Infidel. Cum eu eram de 6 la bufet 🙂 cu Infidel te-ai văzut.

    Categoric ne vedem şi povestim, da’ la o ciorbă de burtă aşa cum ne cere datina. 🙂

andrei crivat

30 September 2010 at 19:18

bleah, nu mananc ciorba de burta, da’ altfel intentionez sa povestim in mod constructiv. aveti adresa mea de mail, dati-mi niste date de contact (gen id de mess or smth).

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul