Quick Lunch e o variantă pentru masa de prânz

Quick Lunch
Timișoara

De ceva vreme la noi în birou se tot comandă de la Quick Lunch. A început cam așa: sătui de aceleași oferte din Unirii și cam sătui să se tot deplaseze la masa de prânz, au încercat o dată varianta Quick Lunch și de la o primă dată, deja nu mai țin șirul dăților când s-a comandat de la Quick Lunch.

E totul foarte simplu, se intră la ei pe site, se verifică oferta și decizi ce vrei să mănânci a doua zi. Da, la Quick Lunch faci comanda cu 24 h înainte. Mai poți să faci comanda și pentru toată săptămâna și, dacă cumva se întâmplă ceva, poți renunța la comandă cu o zi înainte de livrare, până la ora 14:00.

La noi la birou vine un băiat foarte punctual. Prima dată când a venit ne-a spus pe la ce oră ajunge el în Piața Unirii, toată lumea a fost de acord și, în fiecare zi, la 12:50 sosește prânzul.

Totul e ambalat în caserole de plastic, sigilate, astfel nu ai riscul să curgă supa sau sosul și să te ungi tot. E puțin greu până desfaci ambalajul, dar după ce te obișnuiești, nu mai e nici aici o problemă.

Mai e de menționat și că nu primești niciun fel de tacâmuri, nici de plastic, nici nimic. Aici nu prea e de bine, deoarece se poate întâmpla să nu ai tacâmuri la birou (nu e cazul la noi).

Există mai multe variante de meniu, de la economic, la business sau la cum vrei tu să le combini. Pentru astăzi s-a ales supă de fasole verde păstăi cu smântână și mărar și paste cuburi cu varză (comanda a fost dată vineri după-masa).

Supă de fasole verde păstăi cu smântână și mărar

Eu la supa de fasole am un gust de acasă format și mi se pare că nimeni nu face așa o supă de fasole cum face mama. Ei bine, de data aceasta mi-a plăcut mult să observ că erau păstăi mari de fasole, fasolea nu avea ațe ca și cum ar fi culeasă bătrână. Era suficient de fiartă și foarte gustoasă. Se simțea foarte bine gustul de fasole proaspătă, nu congelată și smântâna era cât să dea gust supei și nu să o încarce. Am mai simțit pe acolo și niște țelină și ceva morcovi, iar mărarul era prezent, dar eu parcă aș fi pus mai mult (drept e că eu sunt cam fană).

Mi-a plăcut mult supa și a fost foarte pe gustul meu, fiind puțin cremoasă, cu un gust accentuat de fasole și cu prezența doamnei smântână în cantitate suficientă.

Supa de fasole cu smantana Quick Lunch

Supa de fasole Quick Luch

Paste cuburi cu varză

Acum la prima impresie, când s-a deschis cutia, nu prea am văzut forma de cub. Practic au fost paste mai late, cu varză călită dulce. Gustul e unul dulceag piperat. Așa a fost varianta, deși în meniu nu scria acest aspect.

Mie una mi s-au părut foarte piperate, cam greu de mâncat întreaga porție fiind așa piperate. Dacă nu ar fi fost așa de piperate, gustul era unul chiar bun, fiind o combinație plăcută dintre paste și varză. Am mai apreciat că varza nu era groaznic de călită ci avea o culoare plăcută și era chiar bună. Mi-a mai plăcut și că nu era sos din acela de la varza călită, totul a venit foarte uscat și gustos, dar prea piperat.

Ambalaj Quich Lunch

PAste cu varza Quich Lunch

Prețuri și servire

Servirea e una foarte promptă și punctuală, iar site-ul fiind suficient de bine pus la punct încât să îți comanzi repede și să știi ce mănânci a doua zi.
Servirea e așa de promptă încât băiatul care face livrarea s-a oferit să ne sune dacă vede că am uitat să dăm comanda pentru ziua următoare (poate e un pic cam insistent). Deocamdată nu a fost cazul.

La capitolul prețuri mi se pare că e destul de echilibrat încât poți mânca și ieftin și bun și mai puțin ieftin, dar la fel de bun. Pentru ce am comandat acum, prețurile au fost așa:

  •  Supă de fasole verde păstăi cu smântână: 3,8 Ron;
  • Paste cuburi cu varză: 9,2 Ron.

Mai am de menționat că la anumite feluri de mâncare poți alege varianta mare sau mică, diferența fiind cam de 100 g/ml. La supă alegem mereu varianta mică deoarece e foarte suficient și atât (400 ml).

Quick Lunch e o variantă bună pentru masa de prânz, mai ales că se cam anunță vremuri friguroase și nu îți cam mai vine să ieși din birou. Au destul de multe variante de unde poți să îți alegi ceva de mâncare și parcă s-au gândit la toată lumea, deoarece au chiar și meniu dietetic.

Până acum am fost mulțumiți  cam în 95% din cazuri de raportul preț/ calitate/ cantitate, de timpul de servire și le dorim să nu schimbe bunurile obiceiuri.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] atenția la detalii.  Având însă în vedere diversitatea meniului, dimensiunea porților și prețurile imbatabile, Restaurantul Chic e opțiunea perfectă dacă vreți o masă rapidă în Complex într-un loc […]

[…] cum puteți citi chiar de pe meniu, există variante pentru fiecare. Sunt și supe cremă, și ciorbe și supe cu găluște. Valabil […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul