Am fost şi noi puţin la Roy

Roy
Timișoara

Daca tot am început amândoi faculta săptămâna asta, am început să bântuim prin Complex, căutând de-ale gurii după o zi lungă de dormit la cursuri. Şi cum nu eram singuri, şi fiecare din noi avea poftă de altceva ne-am hotărât să mergem la Roy, că acolo găseşti cam de toate.

Pentru cei dintre voi care nu ştiu, când ajungi la Roy ai două variante : stai jos şi primeşti mâncarea relativ repede, sau urci la etaj şi îmbătrâneşti acolo. O spun din experienţă, recordul la aşteptat după o shaorma e de vreo 50 de minute. Jos treburile merg mai repede, habar n-am de ce, probabil pentru că chelnerul nu e aşa de îngâmfat să zic aşa, deși cred că sunt multe alte apelative care îl definesc mai bine.

Ne aşezăm confortabil la o masă şi aşteptăm vreo 10 minute până să vină cineva să ne ia comanda : eu mi-am luat o shaorma mare , iar amicul Stan un cotlet la grătar cu cartofi prăjiţi.

Shaorma mea a fost destul de mare, eram satul înainte să reuşesc să o devorez pe toată, ceea ce e o premieră având în vedere gabaritul. Cartofi, carne şi varză din belşug, dar mai ales foarte mulţi castraveţi muraţi, ceea ce din punctul meu de vedere e un plus. Da, îmi plac castraveţii muraţi, deci sunt foarte subiectiv. Totul m-a costat 8.5 lei, mie mi se pare un preţ decent.

Cotletul lui Stan nu a fost deosebit, dar l-a înfulecat cu poftă, fiindu-i foame. Cartofii au fost cam puţini şi prăjiţi destul de ciudat : unii prea crocanţi, alţii puteau să mai piardă puţin vremea prin tigaie. Dar când ţi-e foame mănânci cam ce îţi cade în mână. Stan, fiind mai micuţ, s-a săturat, dar nu crede că oricine s-ar declara mulţumit de mărimea porţiilor. Preţul a fost mulţumitor, 7.2 lei.

Am uitat să precizez că am aşteptat şi după mâncare multişor, localul fiind cam plin. Ah, şi era să uit. Stan ma roagă să vă spun că tacâmurile lor nu sunt deloc user-friendly, cuţitul lui nu taia mai deloc.

În încheiere, dacă nu vă e foarte foame şi nu vreţi să cheltuiţi prea mulţi bani vă recomand Roy-ul, dar totuşi trebuie să aveţi nervii destul de tari când vine vorba de chelneri.

Love food, not war!

Bran

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Roy

Adresă:
Strada Aurelianus, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] şi Bran vă recomandă cu mare mare căldură cantina unde o să găsiţi ospitalitate, mâncare bună şi preţuri […]

Seafood de Bega | FoodCrew

24 October 2012 at 12:53

[…] Seafood şi Papri, care sunt şi la Mall, PepeNero care are pizza şi paste, un loc de Gyros şi Shaworma şi Mariposa unde puteţi savura ceva dulce, ca de exemplu: clătite, tiramisu, îngheţată şi […]

Comentarii

x3style

27 September 2012 at 16:50

Cel mai bun lucru la Roy este cascavalul pane. Obisnuiam sa iau Ficatei cu cascaval pane cu cartofi si salata de varza. Au cel mai bun cascaval pane din cate am mancat eu si am mancat multe. Incercati data viitoare. Din cate imi amintesc nu mai se fac ficatei dar recomand cu caldura ceafa sau pieptul de pui in locul cascavalului.

    X3style

    27 September 2012 at 16:52

    Pardon in locul ficateilor vroiam sa spun.

Stan și Bran

27 September 2012 at 22:34

O sa incercam cand mai trecem pe acolo. Multumim de sugestii 🙂

    Dan B

    16 October 2012 at 14:42

    Shaorma crispy,baieti! Musai 🙂 Carnea de pui e prajita in fulgi de porumb, iar sosurile sunt diferite(in sensul bun). Pun multe legume proaspete(rosii,castraveti, salata verde). E 9 lei una normala, si 11 la farfurie. E un pic diferita, v-o recomand.

    Numai bine

Stan și Bran

19 October 2012 at 9:24

Sounds good! O sa o incercam si noi. Thanks for the tip!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul