Studenţi fiind, cantine cutreieram

Cantina Poli
Timișoara

Având destul de mult timp de pierdut între pierderea de vreme de la facultă, am hotârât să facem o vizită Cantinei Politehnicii, aflată la parterul căminului MV1.

Am ajuns cu câteva minute înainte de ore închiderii, dar au fost drăguţi să ne primească şi să ne ofere ce feluri de mâncare mai rămăseseră. Personalul e foarte amabil şi totul e amenajat destul de ok pe dinauntru, ai loc destul să stai la masă fără să te calci pe picioare cu nimeni. Amuzant e faptul că totul e zugrăvit în culorile Politehnicii, alb – violet.

Dar să revenim la mâncare. Mie nu îmi era foarte foame, aşa că mi-am luat o ciorbă de pui. Spre bucuria mea am avut parte de piept de pui din belşug, legume destule şi poate puţin cam prea mult orez pentru gustul meu, dar aici depinde de gusturi. Porţia mare, îndestulătoare chiar şi pentru mine. Totul la numai 4,9 lei ( ciorbă + pâinea) ceea ce mie mi se pare un preţ mai mult decât ok.

Amicul Stan şi-a comandat un cotlet de porc cu orez cu legume, dar dat fiind faptul că nu mai era foarte mult orez, porţia i-a fost completată cu altă garnitură la alegere, deci a avut parte şi de nişte mazare sote. Foarte frumos din partea lor, Stan beneficiind de o diversitate culinara în toată regula. În alte părţi ar fi primit probabil, numai jumătate de porţie de orez fără nici un fel de scuză sau comentariu.

Porţia a fost deasemenea îndestulătoare, cotletul bine făcut, fără pic de grasime pe el, fapt ce l-a bucurat nespus pe micul devorator. Legumele din orez erau puţin cam sleite, dar era de aşteptat având în vedere ora la care am ajuns acolo. Mazărea a fost ca la mama lui Stan acasă, din spusele lui.  Întreaga combinaţie a costat 8,4 lei, destul de convenabil am zice noi.

Stan şi Bran vă recomandă cu mare mare căldură cantina unde o să găsiţi ospitalitate, mâncare bună şi preţuri excelente.

În cazul în care sunteţi foarte pretenţioşi la felul de prezentare al mâncării, amintiţi-vă că este o cantina şi că o sa primiţi mâncarea pe nişte tăvi din plastic. Totuşi, dacă nu aveţi astfel de probleme şi vreţi o masă bună şi ieftină, aici este locul perfect.

Love food, not war,

Bran

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Cantina Poli

Adresă:
Strada Sfânta Rozalia

[…] în meniul zilei mai sunt desertul şi o cafea. Noi nefiind amatori, nu vă putem spune absolut nimic despre cafea, însă desertul a […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul