Cină pe drum

Applebees
America de Nord

Applebees este locul unde te oprești dacă vrei un restaurant 2 în 1. Adică acolo găsești și preparate de tip fast-food, dar și o sumedenie de variante puțin mai sănătoase.  Noi ne-am oprit la ei de 2 ori, de fiecare dată la cină.

Locație

Locațiile nu sunt ceva mega interesant, însă sunt drăguțe și cu o atmosferă degajată. În cazul nostru s-a întâmplat să nimerim exact în weekend-ul de St. Patrick Day așa că locul era împânzit cu trifoi cu patru foi și oameni savurând bere irlandeză. Am găsit cu greu loc, dar am găsit până la urmă (noroc că eram numa’ doi).

Applebees

Applebees de St Patricks

Interior Applebees

Meniu

Meniul e stufos, dar a ajutat faptul că ne era foarte foame astfel că nu ne-am pierdut foarte mult timp cu asta. Fiecare și-a luat un aperitiv: John aripioare de pui cu sos de barbeque și eu inele de ceapă. Știți voi că de ceva vreme caut prin Timișoara inele de ceapă bune de tot, dar nu am avut până acum noroc. Nici de data asta nu a fost să fie. Am nimerit niște onion rings bleguțe, deloc crocante și mega fierbinți.

Appebees America

Meniu

Aperitiv

Wings

Inele de ceapa

Dezamăgită de partea de aperitiv, am zis că măcar felul principal de cină să fie bun. Am optat pentru o fripturică mică la grătar (mușchi de vită) cu câțiva creveți scăldați în sos de smântănă, bucățele de roșii, migdale, iar pe post de garnitură am avut cartofi și broccoli. Zicea în meniu că cică felul ăsta e sub 550 de calorii, dar uitându-mă la farfurie parcă am niște dubii. 😀 Că or fi fost calorii multe, că or fi fost puține, important este că mi-a plăcut. Carnea a fost fragedă și suculentă, creveții crocanți și savuroși, iar legumele din garnitură au completat o masă consistentă “cu de toate”. 😀

Cina sub 550 calorii

Cina sanatoasa

Partenerul a ales pentru cină paste cu 3 tipuri (mozzarella, provalone și parmezan) de brânză, roșii, busuioc și piept de pui la grătar, totul mixat cu sos Alfredo. De arătat, arată ca-n poză, dar n-am idee să vă zic cum au fost pentru că eu am fost extrem de plină ca să mai testez și din alte farfurii. 😀

Paste

Chicken penne

La a doua cină acolo eu am ales o variantă și mai light de cină, jumătate de salată Caesar. Da, în poza de mai jos e doar jumătate de salată. Prima dată când am fost destul de inspirată încât să nu îmi comand o porție întreagă de mâncare. Bună salată, bună de tot și sățioasă pe deasupra. O salată Cesar în adevăratul sens al cuvântului.

Salata Caesar

Partenerul nu a vrut nimic light așa că a ales o friptură cu creveți, broccoli și pireu. A fost delicios, excluzând pireul care are urme de cârnăciori prin el.

Friptura cu pireu

Cina la Applebees SUA

Dacă am avut o cină light (eu cel puțin), am zis că merg niște deserturi. Eu am ales un desert mic de tot cu chocolate mousse și frișcă, iar el a comandat un desert numit Tripe Chocolate Meltdown. Dacă de a meu nu sunt prea multe de spus că doar toată lumea știe ce e cu chocolate mousse-ul, despre desertul lui ar fi multe de zis.

Desert shooter

Desert

Desert Applebees

Desert la Applebees

Pe langă faptul că arată într-un mare fel, a fost și foarte bun. Practic e vorba de o prăjitură de ciocolată cu interior lichid, tot de ciocolată care “erupe” de îndată ce servești prima bucățică.  Este servită caldă, alături de o cupă de înghețată de vanilie și cu topping de ciocolată deasupra.

Desert cu ciocooata

Prețuri

Prețurile sunt decente:

  • Aripioare de pui – 8.99 $
  • Inele de ceapă – 6.59 $
  • Paste – 11.59 $
  • Mușchi de vită cu broccoli – 12.59 $
  • 1/2 salată Caesar – 7.50 $
  • Friptură cu broccoli și pireu – 15.69 $
  • Mini chocolate mousse – 2.50 $
  • Tripe chocolate meltdown – 5.29 $

Bună locație mai ales dacă ești pe drum și vrei să ai o paletă largă de opțiuni pentru prânz sau cină.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Applebees

Adresă:
815 Industrial Blvd, McDonough, Georgia, Atlanta 30253
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul