Spanish Salad și înghețată La Strada: doar pentru cunoscători!

The Sandwich Factory
Timișoara

Unul din lucrurile care  îmi plac în ultima vreme la The Sandwich Factory e faptul că adaugă produse noi. Și nu e vorba doar de sandwich-uri, ca cel rusesc, pe care l-am testat recent și ne-a plăcut, ci și de noile salate.

Spanish Salad

Am ales o salată spaniolă cu următoarele ingrediente: roșii cherry, ton, fulgi de parmezan, rodii, rucola, oțet balsamic. Pot să vă spun sincer că m-a cucerit din prima clipă. E genul de salată în care ingredientele creează o sinergie (scuzați cuvântul prea pompos), adică se îmbină perfect, fiecare în parte își aduce contribuția și totuși salata te cucerește prin gustul final, dat de ansamblu. Tonul vine cu savoarea de pește, roșiile cu prospețimea și gustul acrișor, rucola cu aroma ei inconfundabilă, parmezanul dă foarte bine în combinație cu tonul iar rodiile sunt “cireașa de pe tort”, surpriza care îți bucură papilele gustative, ingredientul pe care cauți să îl prinzi mereu în furculiță.

spanish salad sandwich factory

spanish salad the sandwich factory timisoara

O salată căreia nu-i mai lipsește nimic, nici ingrediente, nici sos. Am simțit că am destul din fiecare ingredient, nici prea mult, nici prea puțin, și eu zic că ăsta e mare lucru. Totul a fost așa cum trebuie. Deci, felicitări bucătarului și celui care a venit cu ideea unei salate așa delicioase!

spanish salad the sandwich factory

Înghețată La Strada

Continuăm călătoria în lumea gusturilor extravagante printr-un nou produs în colecția The Sandwich Factory: vitrina cu înghețată La Strada, brand sofisticat, asociere îndrăzneață de fashion și gastronomie.

inghetata la strada

Eu am ales două cupe cu următoarele arome, descrise atât de tentant:

  • Fistic – are acel “je ne sais quoi” care îi atrage pe cei ce nu urmează tendințele, ci le inițiază. Cu un gust unic și un stil original, această înghețată este o sursă eternă de inspirație pentru adevărații “trendsetters”
  • Fructul pasiunii – exoticul nu a fost niciodată mai delicios! Sorbetul de fructul pasiunii fascinează prin aroma intensă, paradiziacă.

inghetata fistic fructul pasiunii the sandwich factory

inghetata fistic fructul pasiunii la strada

Impresii:
– cea de fistic a fost cremoasă și fină, cu un gust care mă face să trag concluzia că fiecare înghețată de fistic vine cu o doză de neprevăzut. Poate de aceea mă intrigă de fiecare dată.
– cea de fructul pasiunii a fost intensă, acrișoară, parfumată și răcoroasă, mai puțin fină decât cea de fistic, fiind un sorbet (un fel de înghețată pe bază de piure sau suc de fructe).

Combinația dintre ele mi-a plăcut mai mult decât fiecare sortiment luat individual. Dulceața și gustul misterios, neconvențional al fisticului alături de culoarea vie și explozia de aromă a fructului pasiunii. Un yin și yang perfect. Poate până la urmă cei care au scris textul chiar știu ceva 😉

inghetata fistic fructul pasiunii

Prețuri

Prețul salatei este 14.5 lei pentru 285 g.

Înghețata este evaluată peste medie, însă, fiind un produs VIP distribuit în exclusivitate pentru Timișoara, dacă am înțeles bine, se explică de ce costă 4 lei cupa.

În loc de concluzii: cât mai e vară afară chiar vă recomand să treceți pe la The Sandwich Factory. E central și găsiți acolo pe lângă sandwich-uri foarte bune, salate și înghețate, toate produsele fiind un deliciu pentru gurmanzi, pentru cei care apreciază detaliile, calitatea ingredientelor, aspectul și inovația.

Sandwich factory timisoara

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] a sosit comanda am putut observa că localul era suficient de curat, simplu amenajat cu mese, scaune și ceva tablouri vesele pe […]

[…] pe numele ei Abbronzatissimo (sper că am scris corect). Prietenele care mă acompaniau au comandat înghețată așa că stați liniștiți, nu am plecat de acolo fără să încerc faimoasa înghețată. Am […]

Comentarii

Horeca

21 October 2013 at 10:36

Mhmm, aici nu am fost, pare delicios ceea ce servesc.

    Migdala Sarata

    21 October 2013 at 11:07

    Eu una sunt foarte incantata de acest loc. Au un altfel de sandwich-uri si iti recomand sa incerci. Asteptam sa ne spui cum ti s-a parut!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul