La Bega se găsește încă un loc pentru fanii de salate

Vitamix
Timișoara

Știam de acest loc de vreo 2 luni, dar de câte ori m-am nimerit la Bega, era prea de dimineață și nu aveam cum să pot să-mi aleg o salată deoarece nu era cine să o pregătească. Ei bine, întâmplarea a făcut să ajung la Bega după ora 9:30 dimineața și am știut exact ce vreau.

Locul cu pricina despre care am să vă povestesc astăzi, este situat fix lângă Mariposa. Practic, cred că împart același spațiu doar că au două vitrine diferite (una cu ingrediente pentru salate și una cu dulciuri) și două nume la fel de diferite. Să fiu sinceră, nu îmi amintesc exact numele locului, era sau Vitamix sau Vitamin, am fost mai interesată de salate.

Poți face tot felul de combinații, de la minim 5 ingrediente în sus. Înainte să mă hotărăsc ce vreau, am fost întâmpinată de o domnișoară care mi-a spus că se poate face salată doar cu ton (nu m-a impresionat cum arăta tonul), aceasta în cazul în care voiam ceva cu carne. Nu am vrut așa că am trecut mai departe la personalizarea salatei, dar am apreciat informația primită.

Salată cu legume

Cum nu voiam ceva pe bază de carne, am ales să facă eu o combinație. Nu e o ofertă foarte mare a ingredientelor, dar te descurci. Am ales morcov, porumb, brânză feta, măsline verzi, arahide în coajă, castraveți și ardei gras. Ca și dressing sunt vreo 5 variante. Clasicul Caesar (spun clasic deoarece peste tot găsești acest dressing și este și cel mai solicitat), apoi vinegreta, roșii cu busuioc și cam atât am reținut eu. Cum nu mai aveau Caesar, urma să primească, am ales vinegreta, doar e cel mai popular dressing din lume 🙂 , nu aveam cum să dau greș.
Salata a fost gata imediat, pe același principiu de amestec a ingredientelor într-un bol mare, apoi se adaugă crutoane (la fel și aici, sunt din partea casei), dressing-ul și gata.

Am luat salata la pachet și pot să spun că mă declar mulțumită de recipientul în care a fost pusă. Capul a stat închis și nu au fost probleme cu ajunsul la destinație.
Despre salată pot spune de bine. A fost o salată ușoară, o porție suficient de mare spre foarte mare, iar ideea de a pune arahide a fost una care a dat un aer mai semi-exotic salatei. Ingredientele au fost proaspete dar, data viitoare, clar nu voi mai alege măsline. Eu una mănânc sărat, dar măslinele au întrecut cu mult capacitatea mea de a accepta prezența sării.  Mai am o obiecție și la crutoane, mi-ar fi plăcut să fie mai prăjite și puțin calde. Cam acestea sunt reproșurile aduse salatei.
pranz la foodcourt bega

salata la alegere

salata

salata bega foodcourt

salata bega

Prețuri și servire

O salată cu 5 ingrediente costă 11 lei, iar o salată cu 7 ingrediente costă 13 lei (atât a costat a mea).
Despre servire numai de bine pot spune. A fost o servire rapidă, la obiect și amabilă. Mi-a plăcut.

Mă bucur că am reușit să-mi iau salată de aici. Din punctul meu de vedere e un frate mai mic și mai la început a locurilor cu ofertă de salate. Poate cu timpul va mai crește și va avea mai multe ingrediente. Momentan sunt ingrediente mai de bază, ca un frățior mic și timid, care acum învață. Mie una mi-a plăcut salata, mi-a plăcut servirea și îl recomand. Ce aș schimba eu? Aș pune o lumină mai bună la produse, așa parcă sunt toate într-un colț trist, nimeni nu le prea vede.

Sper să crească mare și să mai preia de la frații mai mari din idei pentru că altfel, cam termini repede combinațiile pe care le-ai putea face pentru a obține o salată pe placul fiecăruia.
Voi ați fost? Știți cumva cum se numește exact locul?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Vitamix

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul