Există și salate la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

Voiam un prânz rapid, sățios și gustos și am pornit înspre The Sandwich Factory, doar deja am făcut cunoscut că e unul din locurile mele preferate pentru un asemenea prânz.

Știam că vreau sandwich, dar am zis să mai răsfoiesc totuși meniul. Bine am făcut!

Am văzut că la The Sandwich Factory s-au introdus și salatele, iar unele sună chiar bine. Nu sunt multe feluri, dar suficiente încât fiecare să găsească câte ceva.

Nu mi-a luat mult și m-am decis să fie următoarea salată:

  • Grilled chicken salad

Până să vină salata, m-am mai uitat la ce oferă The Sandwich Factory și m-am convins că sunt adepții unui stil de viață mai sănătos. Ce m-a făcut să mă conving? Faptul că au introdus și înghețata în meniu ați zice că e ceva normal pe timp de vară. Da, totul normal până aici, dar nu e orice fel de înghețată, ci este vorba de nou intratul în preferințele tuturor și anume, sorbetul. Pe lângă aceasta sunt și unici distribuitori de produse La Strada.

Așa m-am hotărât că vreau și desert.

Grilled chicken salad

Cam în 10 minute a sosit salata (da, durează puțin mai mult față de sandwich). Poate la prima vedere porția ți se pare mică, dar după ce guști îti dai seama că e suficient, deoarece e foarte sățioasă.

Salata mea conține piept de pui la grătar, salată verde, roșii uscate, ciuperci, cașcaval Gruyere, ceapă verde, crutoane și un dressing din lime, portocală, ulei de măsline, sare, piper, zahăr, totul asezonat cu oțet balsamic.

Mi-a plăcut că pieptul de pui nu era tare, crutoanele erau suficient de crocante, iar roșiile uscate chiar erau destule. De asemenea cașcavalul se potrivea de minune cu ciupercile.

Salata verde era legătura între toate cele ingrediente, și, deși pare o salată simplă, e una gustoasă, sățioasă, suficientă pentru prânz.

Salata Pui

Detaliu Salata

Salata Buna

Sorbet de coacăze și înghețată de alune de pădure

Din ce mi-au spus cei de la The Sandwich Factory, tot ce e făcut din fructe e sorbet, iar restul e înghețată (de ciocolată, alune de pădure, fistic….).

Tot auzisem și citisem despre sorbet, dar nu am mai încercat până acum. Sorbetul este practic sucul de fructe făcut la blender și pus la inghețat, la care mai poți adăuga, după preferințe, zahăr, lichior și alte bunătăți. Foarte bun, răcoritor,simplu de făcut și sănătos.

Da, da, toate aceste calități le avea și sorbetul meu de coacăze. Este foarte răcoritor și pe mine m-a încântat mult.

Despre înghețata de alune de pădure, fiind preferata mea, am pretenții destul de mari. Mi-a plăcut aceasta deoarece simțeai gustul de alune de pădure, se simțea fin, dar totuși puternic.

Deși pare scumpă la prima vedere o cupă de înghețată, aceasta chiar își merită banii.

Inghetata

Detaliu inghetata

Inghetata si lingura

Prețuri

  •  Grilled chicken salad (285 g): 15 Ron;
  • O cupă de înghețată/șorbet: 4 Ron.

Până acum e de bine la The Sandwich Factory și, în continuare, e locul meu preferat pentru un prânz rapid, dar, dacă apar schimbări, vom semnala și anunța.

Recomandarea mea pentru The Sandwich Factory este să respecte în continuare rețetele, să fie tot așa atenți față de clienți, să păstreze ideea de prospețime a produselor și totul va fi bine.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] Da, la The Sandwich Factory, pe lângă sandwich-uri, prezentate constant, se pot alege și salate.  Cum am spus deja, îmi place să testez ce e nou. Am văzut că era spanac tânăr în salată […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul