Business Lunch gustos și rafinat la Restaurant Merlot

Restaurant Merlot
Timișoara

După cum vă spuneam, a început Săptămâna Restaurantelor și plouă cu oferte de mese gustoase la prețuri atractive. Am studiat atent opțiunile, am făcut rezervări și am pornit la drum. Prima oprire am făcut-o la Restaurant Merlot din Timișoara. O locație deosebită, elegantă și rafinată pentru un prânz într-o ambianță mai specială.

restaurant Merlot

Am fost primiți foarte amabil, conduși la masa revervată și ni s-a luat comanda de băuturi. Fiecare meniu Business Lunch beneficiază din partea casei de un pahar de vin, o limonadă, un ceai, o cafea sau un suc. Ni s-a spus că au inclusiv sirop de soc, dacă am vrea să îl încercăm, însă Nuți Foame și Migdala Sărată au ales un pahar de vin alb iar eu,  șofer fiind, o limonadă simplă. Am fost plăcut surprinse de cât de repede se mișcau chelneri și cât de atenți erau la clienți, fără să fie agasanți.

Meniul Business Lunch

Imediat după ce au sosit băuturile, ne-a fost adusă și supa minestrone. Bogată cu multe legume și cu un gust foarte intens, dat si de bucațile mici de afumătură existente, a fost bună tare și sățioasă.

Minestrone

Și pe când îmi puneam problema dacă o să pot mânca tot ce urmează, a apărut și pieptul de pui. Era umplut cu cremă de brânză și avea o crustă crocantă de ierburi aromate, fiind servit cu garnitura de piure cu trufe. Nu aveai cum să spui nu la așa ceva.

pui cu crema de branza

Și pentru că lucrurile cele mai bune se servesc mereu la final, cel puțin la mine e valabil asta, a apărut și mult-așteptata Pavlova. De când am plecat spre restaurant, Migdala Sărată îmi tot povestea cât de bună este, dar vă spun sincer că mi-a întrecut orice așteptări. Înghețata de vanilie așezată pe bezeaua crocantă la exterior și moale înăutru, mascarpone, frișcă și sos de fructe de pădure, e o plăcere simplă și extraordinar de bună. Ne declarăm fani convinși ai Pavlovei servite de Restaurantul Merlot!

pavlova

Fiind Săptămâna Restaurantelor, întreaga distracție ne-a costat 25 lei de persoană. Vă sugerăm să profitați de ofertele disponibile și să încercați cât mai multe restaurante, cu siguranță veți găsi noi preparate care să vă cucerească simțurile.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Merlot

Adresă:
Splaiul Nistrului nr 1 (fostele Bai Neptun) Timișoara, Romania
Telefon:

[…] să nu se abată foarte tare de la standardele impuse deja. Am avut experiențe plăcute, cu un meniu rafinat și experiențe dezamăgitoare în care meniul zile era foarte diferit de ceea ce restaurantul […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul