Răcoros și gustos. Prânz estival la Delicious Times

Delicious Times
Timișoara

Sezonul estival vine (și) cu schimbări ale preferințelor culinare. În cazul meu, îmi place să mă bucur de fructele de sezon, înghețată (cât mai multă) și mâncăruri ușoare, fără foc.

De curând am luat prânzul la Delicious Times și pot să spun că am fost foarte mulțumită de combinația de mâncăruri pe care am ales-o. M-am bucurat de un meniu răcoros, gustos, însoțit de o limonadă absolut delicioasă, perfectă pentru căldura de afară.

Salată meat free

Am început cu o salată fără carne, bună și răcoritoare: rucola, salată iceberg, cubulețe de mozzarella, bucăți de roșii, morcovi și țelină. A fost o combinație reușită, o mâncare ușoară, dar totuși sățioasă.
salata meat free

salata meat free pranz

salata meat free delicious times

Limonadă cu afine și mure

După ce am comandat mâncarea, eu și prietena mea ne-am dat seama că ne e sete și, din cauza foamei, uitasem să comandăm ceva de băut. Discutând cu chelnerul, am aflat că au o mare varietate de feluri de limonadă, unele cu fructe naturale, altele cu sirop. Evident că am ales una cu fructe de sezon, combinația care mi-a făcut poftă fiind afine cu mure. Limonada a fost servită într-o cană mare și avea un gust aromat, proaspăt și bun. Se simțea că e făcută cu ingrediente naturale și aproape eram convinsă că nu are zahăr deloc. Am aflat că, totuși, are puțin zahăr, atât cât să completeze dulceața fructelor de pădure. Băutura a fost potrivit de rece, fără cuburi de gheață.

limonada cu afine si mure

Plăcintă bavareză cu mere

Deserturile nu sunt foarte numeroase la Delicious Times, așa că m-am gândit să fac o combinație de sezon. Ideea unei bavareze simple, cu blat pufos și fructe deasupra, mi se părea incompletă și banală. Ce-am făcut?

placinta bavareza cu mere

Inspirată de vitrină cu înghețată, am cerut ca plăcintă bavareză să fie servită alături de două cupe de înghețată. Am ales vanilie și ciocolată cu alune, cele două arome completând foarte bine plăcinta cu măr.
placinta bavareza cu inghetata

Ei… așa mai merge! Am savurat fiecare bucățică din desert, care arăta super apetisant și avea un gust mai rafinat decât dacă aș fi ales doar plăcinta simplă.

inghetata si placinta bavareza

Prețuri

– Salată Meat Free (350 g): 15 Ron
– Limonadă: 7 Ron
– Înghețată: 2,5 Ron / cupa
– Plăcintă bavareză cu mere (110 g): 5 Ron

Servicii

Comanda a venit destul de repede. Chelnerul a fost amabil și foarte prompt iar ambianța, în ton cu vremea de afară, te ducea cu gândul la mare și la vacanță. decor de vara delicious times

În concluzie, de vă aflați prin Unirii la vremea prânzului, Delicious Times e o opțiune avantajoasă. Poate vă tentează chiar ce am mâncat eu (a fost foarte bun, garantez) iar data viitoare promit să încerc și meniul zilei.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] și sos de zmeură cald, servit separat. Delicioasă combinația, cu singura nemulțumire că înghețata era mult prea dulce chiar și pentru un fan dulce ca mine. Aș fi vrut ca, măcar, sosul de zmeură […]

[…] rucola, oțet balsamic. Pot să vă spun sincer că m-a cucerit din prima clipă. E genul de salată în care ingredientele creează o sinergie (scuzați cuvântul prea pompos), adică se îmbină […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul