Salata Berlin sau gustul nemțesc în varianta celor de la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

Cum primăvara a sosit, cel puțin teoretic, cam începe sezonul salatelor. Știu că în zilele noastre, poți oricând să îți cumperi o salată, dar mie personal, cum vine primăvara, mi se trezește apetitul de salate.

Astăzi vă voi povesti despre o rețetă nouă de salată, rețetă încercată la The Sandwich Factory. Da, la The Sandwich Factory, pe lângă sandwich-uri, prezentate constant, se pot alege și salate.  Cum am spus deja, îmi place să testez ce e nou. Am văzut că era spanac tânăr în salată și am zis da, o voi încerca. Zis și comandat.

Salata Berlin

Când am văzut numele salatei, gândul m-a dus la mâncărurile sățioase și gustoase nemțești. Ingredientele aveau să confirme acest aspect. Salata comandată de mine, avea în dotare următoarele:

  • baby spanac;
  • ou fiert (să înceapă sațietatea);
  • ceapă roșie;
  • măr verde (îmi place când e un fruct în salată);
  • roșii cherry ( deocamdată singurele care au gust de roșii);
  • porumb;
  • crispy bacon ( se pare că e vedeta celor de la The Sandwich Factory. Inca nu sunt convinsă că sunt fan);
  • dressing Dijon.

De menționat este faptul că orice salată comandată vine însoțită de baghetă din partea casei.

Salata Berlin si bagheta TSF

Acum, după ce au fost date ingredientele, veți putea încerca această salată și acasă. Sfatul meu este să verificați cum este la The Sandwich Factory ca să știți mai bine la ce gust să vă așteptați când o veți pregăti acasă.

Cum mi s-a părut salata? Prima impresie a fost cu privire la porție, fiind una destul de mare spre foarte mare (din punctul meu de vedere). Cum prima dată îmi place să încerc rețeta clasică, văzând ulterior la ce aș renunța, sau ce aș mai adăuga la o ulterioară comandă, așa am făcut și de data aceasta.

Plusurile salatei:

  • spanacul foarte proaspăt și plăcut crud se simțea foarte bine și e tot ce trebuie pentru un început energic de primăvară;
  • mărul verde, suficient de tare și cu gust dulce acrișor, în combinație cu spanacul, m-au cucerit;
  • dressing-ul Dijon a fost folosit în cantități potrivite, nefiind prea greoi și legând foarte bine spanacul, roșiile si mărul;
  • oul a asigurat sațietatea salatei, alături de porumb, rezultatul mergând spre tărâmurile nemțești și justificând numele.

TSF Salata Berlin detaliu

Gramaj salata Berlin TSF

Mai puțin plusurile salatei:

  • eu una nu sunt o fană de crispy bacon, din punctul meu de vedere, fiind suficient oul. Data viitoare voi încerca fără crispy bacon, chiar dacă nici acum nu a fost foarte mult prezent.

Plusul plus al salatei:

  • ceapa roșie care este preferata mea, mai ales pentru vitaminele pe care le conține și importanța acesteia. Îmi plac locurile unde văd că este folosită.

TSF Salata Berlin

Prețuri și servire

Eu am ajuns într-o marți după-masa și menționez că nu era foarte multă lume. Știind că vreau salată, eram deja setată să aștept mai mult. Totul (de la comandat până la servit) a durat în jur de 8 minute. Pentru mine nu a fost mult, servirea s-a făcut normal și eficient.
Prețul pentru această salată cu 7 ingrediente+dressing a fost de 18 lei, porția având 520 de grame.

Mie îmi place să merg la The Sandwich Factory fiindcă mereu au combinații jucăușe, rețete gustoase și o abordare ușoară în ale gătitului, dar gustoasă în ale rezultatului.

Voi ce părere aveți? Ați încercat noua salată? Ce alte preparate v-ar plăcea să mai fie? Recunosc, eu aș vrea ceva pe bază de ananas și ridichi, voi?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] vin puse împreună într-o ciabatta gustoasă. Mi-a plăcut că era ciabatta prăjită. O mică recomandare aș avea: poate pe viitor ar fi bine ca salată verde să fie mai mărunțită în sandwich. Cred […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul