Pizza delicioasă cu livrare la domiciliu

Pizza Ricci

Indiferent dacă plouă sau e prea cald sau pur și simplu nu avem chef să plecăm de la birou, livrarea la domiciliu a fost mereu un subiect discutat la mine în birou. Am încercat de toate, pizza, meniul zilei, burgeri, salate, paste, chiar de toate. Am schimbat și restaurantele, să nu ne plictisim. În unele cazuri a fost bine, în altele ne-au dezamăgit și am zis pas la următoarea comandă. De o vreme însă am făcut o mică pasiune. E ușor să îți dai seama că avem o slăbiciune pentru pizza dacă te uiți pe balcon și ai să vezi mormanul de cuti care așteaptă să fie reciclate. Problema și mai mare este că 90% dintre cutii sunt din același loc. Așadar, am decis să vă povestesc câte puțin despre Pizza Ricci, cei care ne alimentează cu energie de vreo 2-3 ori pe săptămână. (da, nu ne mândrim neapărat cu asta)

Pachet Livrarea Pizza Ricci

 Ne-au plăcut cei de la Ricci încă de la început pentru că sunt serioși. Estimările de livrare sunt corecte, pizza ajunge mereu caldă la noi, iar salatele sunt întotdeauna proaspete. Pentru recenzie vă povestesc despre câteva dintre sortimentele încercate, deși de-a lungul  timpului pot spune ca aproximativ 80% dintre sortimente au trecut pe la noi prin birou. Așadar, după o jumătate de oră în care ne-am amăgit că poate comandăm un meniul zilei sau ceva mai sănătos, am ales totuși varianta sigură și cea mai simplă.

Am pus mâna pe telefon și am dat o comandă la Ricci. Vreo 8 pizza în total. Și am primit un timp de livrare de 50 de minute. Nu ne-au lăsat să stăm fălânzi și au poposit cu brațul plin de cutii aburinde în care pizza comandată era încă fierbinte.

Să vă arătăm și ce era înăuntru.

Pizza Roma – preferata mea din meniul Ricci. E simplă, cu prosciutto crudo, sos de roșii și parmezan. Blatul e suficient de gros cât să fie sățios și suficient de subțire cât să nu ai impresia că mănânci pâine. Ingredientele sunt puse din abundență iar sosul de roșii de pe pizza e chiar bun, având o aromă sesizabilă. De altfel și sosurile pe care le poți comanda extra sunt la fel de bune, nu sunt cele clasice de la tub.

Pizza Roma Ricci

Câte pizzerii există, atâtea rețete de capricciosa găsim. La Ricci are  sos de roșii, mozzarella, cârnați, ciuperci, ardei și măsline. E total diferită față de ce găsiți în alte restaurante sub aceeași denumire. Însă dincolo de numele puțin nepotrivit, pizza e chiar bună.

Capricciosa Pizza Ricci

Am luat și clasica pizza prosciutto funghi, care a și rămas una dintre favoritele biroului. Nu există comandă fără cel puțin o astfel de pizza. Cu șuncă multă, ciuperci micuțe și sos de roșii e o pizza destul de light și gustoasă.

Pizza Ricci Prosciutto e Funghi

În cele din urmă am a les și o pizza vegetariană, unul dintre capitolele la care Timișoara nu stă grozav, puțini sunt cei care fac pizza vegetariană bună. Aici ea conține sos de roșii, mozzarella, ciuperci, ceapă, roșii, ardei, porumb, măsline. E o rețetă reușită, preferăm ingrediente clasice în locul legumelor congelate trântite pe pizza. Ar fi frumos totuși să o adapteze puțin, ne-ar plăcea să vedem de exemplu o pizza de sezon cu vinete, dovlecel și alte legume delicioase.

Pizza Vegetariana Ricci

Acestea fiind spuse, vă recomand să o încercați. În materie de livrări la domiciliu mie și colegilor ne place foarte mult. Are prețuri bune, are oferte promoționale, e gustoasă și ajunge mereu la timp. Oamenii de acolo sunt prompți și răspund imediat la orice nelămurire.

Prețurile pentru pizza (teoretic e 1+1 gratis, deci fiecare a plătit practic jumătate din pizza comandată, acesta este sistemul, deoarece nu au toate același preț):

  • pizza Roma: 20 lei
  • pizza capricciosa: 17 lei
  • pizza prosciutto funghi: 16,5 lei
  • pizza vegetariană: 16,5 lei.

Voi de unde comandați pizza?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Ricci

Adresă:
Nr.1/6, Strada Aristide Demetriade, Timișoara
Telefon:
Website:

Comentarii

Raluca

24 September 2015 at 10:10

Genul de pizza cu dovlecel si vinete, o sa gasiti la Pizza La Maria, se numeste Verdura. De asemenea va recomand sa vizitati acel loc, eu o consider una din cele mai bune pizzeri din TM.

Marius

27 September 2015 at 1:26

Eu am comandat de la Rici, si a f una dintre cele mai proaste pizza…aluatul era sfarmicios, avea gust trist ca de congelatura..ceea ce probabil si este….ingrediate de foarte proasta calitate

berica

27 September 2015 at 6:56

si noi comandam destul de de des de la ei. pizza e buna. au insa mari probleme daca le ceri ingrediente extra. sunt sanse destul de mari sa rateze combinatia ceruta si de aceea repetam cu cea de la telefon de vreo 3 ori comanda. si tot cu ei am aflat ca in Timisoara exista 2 strazi Paris: un e cea din centru si alta se pare ca e prin Giroc. in rest numai de bine despre ei.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul