Weekend de relaxare la Hotel Stejarul

Hotel Restaurant Stejarul
Bazoșu Nou

Dupa ce am analizat mai multe locații pentru petrecerea unui weekend în doi, am ales Hotelul Stejarul din Bazoșu Nou. Locația este bine aleasă, chiar la intrarea în parc (voi reveni vara pentru plimbări cu bicicleta).

Stejarul este un hotel de 4 stele și de la mine primește nota 3 la cazare și 5 pentru restaurant.
Deși am făcut rezervare, am găsit o camera rece, încălzirea am pornit-o noi și a durat destul de mult până s-a încălzit. Am ales să coborâm în restaurant până în cameră a fost o temperatură decentă.

Camera Hotel Stejarul

În luna februarie 2016 nu erau prea mulți clienți în hotel și mă gândesc că acesta era motivul pentru care a trebuit să lăsăm apa caldă să curgă câteva minute până s-a încalzit. Citisem despre acest impediment, dar noi am găsit soluția și în 5 minute am avut apă caldă.

Un alt minus ar fi mirosul puțin deranjant din baie (nu ținea de curățenie, ci mai degrabă de canalizare). Nu știu dacă au aceeași problemă în toate camerele sau dacă în plin sezon este la fel (când canalizarea este mai folosită). Spun asta pentru ca am stat și la alte hoteluri, culmea tot de 4 stele și care aveau aceeași problemă. O mică problemă ar fi și la felul în care se închid geamurile. Am avut o camera cu terasă și ușa acesteia a trebuit “convinsă” de șotul meu sa se închida etanș. Deci, nota 3 pentru cazare.

Hotel Stejarul

Pentru restaurant si servire nota 5. Nu am așteptat comanda, chiar impresionant de repede am fost serviți. Preparatele au fost la înalțimea așteptărilor (am citit câteva impresii înainte), porțiile au fost suficient de mari.

Restaurant Hotel Stejarul

Pentru alegerea supelor, recomand să vă uitați la gramaj (puteți să împărțiți porțiile), astfel încât să lăsați loc pentru toate bunătățile din meniu. Eu am ales o supă cremă de țelină cu pastramă de căprioara care a fost 11 lei (nu am primit crutoane).

Am comandat și cordon bleu cu smochine 28 lei și cartofi cu rozmarin 8 lei (deosebit și gustos). La desert nu am ratat clătitele banățene 15 lei (DELICIU).

La cina am servit piept de rața pe pat de mere cu sos caramel 38 lei, un preparat de asemenea gustos, dar destul de dulce așa că gustul a fost echilibrat perfect de broccoli sote 10 lei.

Piept de rata Hotel Stejarul

Pentru desert mă felicit că am comandat Camembert cu sos de vanilie și dulceață 18 lei, dar trebuie să recunosc ca am furat și din porția soțului de piersici caramelizate cu mascarpone pentru ca aveau o aromă divina.

Camembert Hotel Stejarul

Data viitoare voi încerca cu siguranță mai multe preparate din vânat.

În concluzie, trecând peste micile probleme (românești ) de la cazare, voi reveni cu familia. Recomand iubitorilor de plimbări în natură și celor care vor să evadeze din aglomerația orașului.

***

Acestă recenzie a fost trimisă de una dintre cititoarele noastre. Mulțumim! Dacă și tu ai avut o experiență pe care îți dorești să o împărtășești, nu ezita să ne scrii pe adresa posta@foodcrew.ro

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Hotel Restaurant Stejarul

Adresă:
Bazoşu Nou, nr.123(DJ 609F)
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul