Atmosferă de sărbători în Anturaj…ul potrivit

Anturaj

Se spune că-n ajunul sărbătorilor de iarnă, prinse fiind de agitația generală a Timișoarei, Mofturi pe săturate și Tagliatella țâfnoasă au fost lovite de-o foame de lup. Întâmplarea a făcut ca-n drumul lor să apară o poartă decorată cu #bungust, care ducea spre un local spațios și cozy, având un brad în mijloc, fapt care le-a făcut să ia loc și să se lase purtate de atmosfera creată în Anturaj.

intrare restaurant anturaj

brad restaurant anturaj

Meniul de la Anturaj, presărat cu delicatese românești, le-a surprins plăcut pe cele două prietene flămânde. În febra entuziasmului, Tagliatella țâfnoasă a comandat o tradițională ciorbă de burtă, iar Mofturi pe săturate a cerut, plină de curiozitate, Crochete de cartofi cu brânză philadelphia, sos tzatziki și cartofi prăjiți. Fresh-ul de portocale urma să le ofere energia de care aveau nevoie într-o asemenea zi, iar desertul n-a fost lăsat la o parte: tarta cu fructe și sos de vanilie, precum și coșulețele de clătite umplute cu ciocolată albă și dulceață cereau a fi gustate.

meniu mancare anturaj

meniu bauturi anturaj

Gustul preparatelor s-a dovedit a fi la fel de bun ca aspectul. Ciorba de burtă a alungat cu succes foamea, iar crochetele au fost delicioase – confirmă și Tagliatella țâfnoasă, care s-a lăsat ispitită de Mofturi de săturate (să nu mai amintim de sosul tzatziki, care i-a amintit naratoarei de imaginile și gusturile grecești din această vară). Sosul de vanilie care a acompaniat desertul a fost mai mult decât apreciat de fete, care l-au savurat complet.

ciorba de burta anturaj

crochete de cascaval anturaj

tarta cu vanilie anturaj

cosulete de clatite anturaj

În ceea ce privește prețurile, comanda totală a costat 97 de lei, fetele declarându-se mulțumite de raportul calitate-preț și părăsind localul cu gândul de a-l testa și-n alte contexte.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul