Muzică pariziană și capri bagel la VIM Bistro

VIM
Timișoara

Astăzi, m-am întors să vă povestesc despre deliciosul capri bagel de la VIM Bistro, adică locul unde obișnuiesc să merg în pauzele de prânz de la birou…pentru că, curând nu voi mai avea ocazia să merg așa des. Pe cei de la VIM i-am descoperit anul trecut când m-am angajat în zona străzii Henri Berthlot, în Timișoara când mi-a fost recomandați de colegi ca având cei mai buni bagels din oraș.

Am început să merg la ei și pe rând am degustat mai multe tipuri de bagels, precum Ham & Chesse Bagel, Avocado Bagel, Tuna Bagel, Capri Bagel, dar și sandwich-ul pastrami, cel cu hummus și bacon turkey wrap. După mai multe degustări pot spune că m-am îndrăgostit de bagel-ul cu roșii, brânză mozarella, busuioc proaspăt și oțet balsamic.

VIM Breakfast Timișoara

Capri Bagel la VIM Bistro

Cei de la VIM deja îmi cunosc obsesia și este suficient să le dau un mesaj pe Facebook că vreau să îmfulec un capri bagel delicios și în câteva minute deja mă așteaptă.

De cele mai multe ori îmi place să mănânc acolo pentru că mă relaxează atmosfera, pot să fredonez melodii pariziene cunoscute și să stau la povești cu frumosul cuplu care deține localul și servește pe oricine cu drag și zâmbetul pe buze. Gustul delicios cred că este susținut tare mult de faptul că majoritatea ingredientelor sunt importate direct din Franța, lucru pe care l-am aflat din poveștile cu cei doi

Pe perioada ierni, abia așteptam să merg la una din mesele de la etaj, unde atmosfera era și mai destinsă de șemineu și de un scaun balansoar (pe care sigur îl cunoaște oricine a avut bunici). Iar dacă tot vorbim de anotimpuri, acum hai să vă zic despre deserturile răcoroase ce pot fi încercate în următoarea perioadă, că tot vine vara. La VIM o să găsiți de la clasicele croissante franțuzești, chessecake-uri, plăcinte, gogoși, la budică de chia cu fructe și fructe proaspete cu frișcă sau nutella.

Eu am ales frecvent budinca de chia (până am descoperit plăcerea să o fac acasă), dar și combinația de căpșuni cu nutella pe care o luam la pachet și o savuram pe bancă în Parcul din Piața Plevnei.

Vă las o poză mai jos, doar așa ca să vă fac poftă! 😀

Desert la VIM Breakfast Timișoara

Dacă ar fi să mă plâng de ceva, acelea ar fi prețurile, care sunt puțin mai piperate și dimensiunea produselor, unde pofticioasa de mine, nu se satură așa ușor.

Vă las lista celor degustate de mine mai jos:

  • Capri bagel: 13 lei
  • Bacon Turkey Wrap: 16 lei
  • Hummus sandwich: 12 lei
  • Pastrami sandwich: 17 lei
  • Budică de chia: 8 lei
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

VIM

Adresă:
Strada General Henri Berthelot 7, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul