Poftă de carne de la restaurant Miorița

Miorița

Cum Paștele se apropie, iar situația de afară nu prea ne lasă să mergem în vizită la rude, am decis să comand mâncare tradițională sub formă de carne de la restaurant Miorița. Cu așa un nume încurajator, am intrat pe foodpanda și am pus comanda.

Chit că nu este mâncarea pe care o găsești pe masa de Paște în mod uzual, micii întră bine oricând, mai ales cu speranța să găsesc mici mai buni decât la Nora. Ce mi-a atras atenția mai mult însă a fost secțiunea de “Vânat” – restaurant Miorița are un sortiment destul de mare de carne de vânat! Am ales o friptură ce cerb, nu mai mâncasem așa ceva până acum.

 

Porția de mici

Clasic românesc, deși uni contestă originea și faptul că se folosește bicarbonatul în compoziție, micii sunt gustoși. La fel de mult cum mi-a plăcut sortimentul de carne de la restaurant Miorița, mici aceștia mi-au plăcut. Carnea este măcinată puțin cam fin, dar nu o văd ca pe un minus. Probabil sunt făcuți la tigaie, însă sunt foarte reușiți. 

Fiecare mic are în jur de 60 de grame, la preț de 3.20 RON bucata. Vin cu o porție mică de muștar, iar pâine va trebuii să ai acasă deja.

 

Friptura de cerb

O gamă de carne destul de rar întâlnită, în special la comenzi. Am fost foarte fericit că oferă așa ceva, sortimentul de carne de la restaurant Miorița oferă nu constă doar clasicele opțiuni de ceafă, cotlet, snițele, etc. Carnea de vânat este mai delicată la gătit, dar cei de la Miorița au reușit să o facă fragedă și delicioasă. 

Pe foodpanda poți alege ce fel de sos dorești, alb sau roșu, și promite o porție de mămăliguță pe lângă. Ce vedeți în poză este ceea ce am primit – fara mămăligă și sosul alb pe care l-am ales. Am fost dezamăgit, însă friptura a compensat.

Porția are 200 de grame de carne, 60 de grame de sos, iar mămăliga inexistentă ar trebuii să aibă 200 de grame, la prețul de 47.20 RON.

 

Dacă ai poftă să fi carnivor, Miorița este o alegere bună

Cu un sortiment larg de produse din carne, printre care și carne de vânat, poți mânca cu încredere carne de la restaurant Miorița. Un moment bun să lași de o parte salata și legumele. Desigur, au și alte opțiuni pe care doresc să probez în viitor, precum ciorbe și saramură de pește.

Servirea a lăsat de dorit însă și m-am simțit ignorat. De ce mai mă întrebi ce sos doresc dacă oricum nu vă pasă? De asemenea, o mămăligă nu este scumpă sau greu de gătit – aleg să cred că au uitat doar să o pună. 

Dacă dorești să comanzi de la restaurant Miorița, foodpanda este aplicație pe care o folosim cel mai mult la FoodCrew. Poți folosii voucherul foodcrew15 pentru 15 lei reducere la orice comandă de peste 30 de lei pentru o reducere de 15 lei.

 

Poftă bună!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Miorița

Adresă:
Florimund Mercy, Strada Florimund Mercy 7, Timișoara 300300
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul