Tagliatelle cremoase și pizza savuroasă de la Naomi

Restaurant La Naomi
Timișoara

Când se redeschid toate restaurantele din Timișoara vă voi povesti unde am mâncat cele mai bune paste cu somon. Până atunci, ne adaptăm restricțiilor și alegem de unde încă avem posibilitatea să comandăm online. În căutarea unor paste la fel de bune, am ajuns la Restarantul La Naomi în platforma foodpanda. Și pentru că am auzit doar de bine despre ei până acum, am mai comandat și o pizza Diavola.

La naomi

Tagliatelle cremoase cu somon

Până acum nu am cunoscut sau întâlnit pe cineva căruia să nu-i placă pastele. Deși sunt o mulțime de rețete și combinații, pe lângă pastele cu creveți, cele cu somon și musai dovlecel, sunt pe primul loc. De câte ori găsesc în meniul restaurantelor această combinație, o comand fără prea multă ezitare. De-a lungul timpului mi-am dat seama că îmi plac cele care au somon afumat și dovlecelul bine gătit. Sosul, este cel care dă gustul pastelor, fiind un sos alb de obicei.

tagliatelle cu somon

Tagliatellele cremoase cu somon de la Naomi au ajuns de-a dreptul fierbinți la mine acasă. Nici nu desfăcusem ambalajele că toate casa era inundată de mirosul lor. Recunosc, când am desfăcut ambalajul și am văzut roșiile cherry în această combinație am rămas puțin sceptică. Dar gustul puțin acrișor al roșiilor s-a potrivit de minune cu sosul alb. Am remarcat și gustul proaspăt al somonului afumat, nu știu de ce mă face să cred că e afumat de ei și tare sper să am dreptate. Abia am reușit să-mi stăpânesc pofta și să savureaz toate pastele într-un timp decent, atât au fost de bune. Mai ales că porția a fost una generoasă.

tagliatelle La Naomi

Pizza Diavola – diavolesc de bună

Nu, nu am mâncat singură și pastele și pizza. Norocul meu este că atât mie, cât și partenerului meu ne place pizza Diavola și o mâncăm destul de picantă de obicei. Dar de data aceasta am mâncat o pizza diavolesc de savuroasă, deși nu sufiecient de picantă pentru noi. Evident, după prima gură din pizza, din reflex probabil, am scos o paste de ardei iute pe care o aveam în frigider. Dar după ce am mâncat prima felie, simțind atât gustul blatului cât și al salamului puțin picant, nu am mai avut nevoie de acel sos. Blatul subțire și puțin crocant, ingrediente puține și de calitate – astea fac o pizza să fie bună. Și exact așa a fost Diavola comandată de la Restaurant Naomi. La fel ca pastele, aceasta a ajuns fierbinte la noi, bine tăiată și am savurat-o la un picnic improvizat în apartament, adică jos.

pizza diavola

Doza de sănătate – fresh de fructe și rădăcinoase

Fresh de fructe și rădăcinoase – genial pentru a începe o dimineață sănătoasă și pentru o doză de energie pentru toată ziua. Mi-am comandat acest fresh de la Naomi special pentru a doua zi dimineață, să îl savurez la micul dejun. Astfel am mers la birou cu paharul plin de vitamine, de la ora 8, ca în vremurile bune. Am simțit gustul intens de morcov și ghimbir, care e preferatul meu și nu lipsește din sucurile sau smoothie-urile pe care mi le fac acasă. Vă recomand cu drag să încercați și voi fresh-ul de La Naomi. Mai ales dacă la cină mănânci carbohidrați, e recomandat să ai un mic dejun ușor, fresh-ul fiind chiar un bun antioxidant.

Prețuri:

  • Tagliatelle cu somon și dovlecel: 32 RON
  • Pizza Diavola: 26 RON
  • Fresh de rădăcinoase: 12 RON.

În concluzie, vă recomand să încercați produsele din meniul celor de la Restaurantul La Naomi, eu am comandat la locația din Moșnița prin foodpanda. Comanda aa juns fierbinte și în maxim 60 de minute, astfel am luat cina la timp. Pentru că sunteți cititorii noștri dragi, avem și un voucher cu foodcrew15 pe care îl puteți folosi la comenzi minime de 30 lei, dacă sunteți nou în aplicație.

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant La Naomi

Adresă:
Strada Principală Nr. 44, Moșnița Nouă 307285
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul