Brunch by Sandy’s Diner

Sandy's Diner
Timișoara

„Care va fi primul lucru pe care-l vei face atunci când te întorci la Timișoara?” Răspunsul a devenit, cu timpul: voi lua un brunch copios!

Story-urile cu milkshake-urile lui Sandy, care-mi apăreau adesea în timpul autoizolării, îmi făceau statul acasă mai greu. Din fericire, timpul a fost blând, iar momentul de mult dorit a și sosit.

Un brunch mult așteptat

Era o zi frumoasă, care cerea o primă gustare memorabilă. Am pus mâna pe telefon și-am bântuit puțin printre preparatele pe care Sandy le pune la bătaie pe foodpanda, alegând o porție de Scrambled eggs (3 ouă, pâine prăjită, unt, pătrunjel, ceapă roșie, avocado mix, salată), un Washington burger (petty vită x2, dulceață ceapă, ementaler, salată lolo, cartofi pai, sos Gorgonzola), o porție de nachos (numai bună în combinație cu Netflix) și două milkshake-uri: Strawberry și Cotton Candy. Iar pentru ca brunch-ul să aibă o și mai mare însemnătate, urma să împart „prada” tocmai cu jumătatea mea.

Comanda a fost pusă, iar așteptarea a început. Și a durat. Și poate că nu s-ar fi simțit așa mare timpul de așteptare dacă nu am fi avut doi înfometați laolaltă. Curierul ne-a ținut la curent cu stadiul comenzii și și-a cerut scuze pentru întârziere. În final, am deschis plăsuțele și ne-am așezat la masă.

Poftă mare

Dacă m-ar fi văzut ai mei cu ce poftă am mâncat, ar fi uitat toți anii copilăriei în care stăteau cu orele alături de mine la masă, spunându-mi povești și chinuindu-se să mă convingă să mănânc tot. Deși nu mă dau în vânt după omletă în general, combinația ei cu feliile de pâine prăjită cu avocado mi s-a părut foarte inspirată. Iar dacă preparatele cu ou îmi dau uneori senzația de „greu la stomac”, salata din jurul feliilor a ajutat tocmai la a face porția să se simtă mai light, numai bună pentru brunch.

Nu degeaba se află Sandy în apropierea Muzeului de Artă. Proiectarea și aranjarea elementelor în caserolă este demnă de un artist (iar încercarea mea de a le rearanja întocmai pe farfurie s-ar putea oare numi un veritabil remake?).

omleta sandy

De partea cealaltă a mesei se derula degustarea burgerului. Pofta a fost atât de mare, încât n-am mai prea apucat să testăm fiecare și din ce avea celălalt. Burgerul a sosit puțin amețit de la drum, așa că partenerul de înfulecat i-a înfipt un cuțit pentru a-i păstra formele apetisante.

Porția cuprindea sosul de Gorgonzola inclus, iar cartofii, puțin uleioși, prezentau o textură granulată (puncte negre ca de piper), care le dădea o înfățișare foarte interesantă (și atrăgătoare, if you ask me).

burger sandy

Porția a fost consistentă, bine închegată, gusturile îmbinându-se frumos. Elementul principal de interes din burger a fost dulceața de ceapă, care i-a conferit ceva aparte (confirm, n-am putut să nu iau o gură). Preparatul e recomandabil dacă-ți dorești ceva consistent și o explozie de gusturi pentru brunch.

brunch sandy

 Cum rămâne cu milkshake-urile?

După cum era de așteptat, drumul anevoios a făcut frișca să fie înghițită de conținut, astfel că nu ne-am putut bucura pe deplin de aspectul celor două surori. Totuși, am savurat aromele din plin, împărțindu-ne cele două pahare în funcție de gusturi. Dragul inimii a ales varianta cu căpșuni (se pot observa bucățelele), fiind mulțumit de savoare.

În ceea ce mă privește, Cotton Candy mi s-a părut întocmai gustul copilăriei, dându-mi o senzație de fresh.

brunch sandy

Porțiile au fost consistente și ne-au săturat în totalitate. Milkshake-urile m-au convins că trebuie să ajung în curând și în local, pentru a mă putea bucura și de aspectul instagramabil al lor. Porția de nachos am dat-o gata cu seria de filme Harry Potter, care se pot viziona mai nou pe Netflix.

Pofta continuă, vizita rămâne de făcut, iar serile de film și karaoke din local se află pe lista de TO DO, pentru atunci când vor fi posibile din nou.

Prețul burgerului a fost 35 RON, scrambled eggs 20 RON, porția de nachos 4 RON, iar milkshake-urile, 10 RON / bucata. Dacă încă nu ai un cont pe foodpanda, poți utiliza codul foodcrew15 la prima ta comandă de minimum 30 RON și vei avea o reducere de 15 RON. Poftă bună!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Sandy's Diner

Adresă:
Florimund Mercy nr. 3, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul