Crispy Avocado Sandwich într-o zi ploioasă la birou

The Sandwich Factory
Timișoara

Când ești de câteva ore bune la birou și ai și făcut greșeala de a sări peste micul dejun, pe la a doua cafea se apropie foamea. Și când se apropie foamea, Acruța devine destul de irascibilă și nerăbdătoare.

Cu o zi ploioasă și mohorâtă afară, frig înăuntru și prea puțin chef de mese întinse, încep să mă gândesc ce ar fi rapid de mâncat. Ceva călduț și potrivit cu următoarea cană de cafea. Să fie, dacă se poate, și accesibil ca preț. Cum încă nu a intrat salariul pe luna asta, suflă vântul prin portofel mai ceva decât afară.

Pun mâna pe telefon, intru pe Tazz.ro și mă duc direct pe pagina celor de la The Sandwich Factory, care adesea îmi fac ziua mai bună, livrând rapid mâncarea.

Opțiunile lor sunt numeroase, atât pentru vegetarieni, cât și pentru cei care preferă un meniu cu carne.

Crispy Avocado Sandwich

Azi am comandat Crispy Avocado sandwich. Fiind un preparat cu tradiție deja, înaintașii Food Crew nu puteau rata imortalizarea sa într-un articol, cu ani în urmă. Minunăția costă 16 lei și are baghetă franțuzească, bine rumenită, cum îmi place mie. Conține sos de avocado, sos pesto, pui la grătar, bacon, salată. Poți alege între parmezan și cașcaval, dar și între ceapă verde și ceapă roșie. Am ales parmezan și ceapă verde. Avocado și ceapa verde mă duc cu gândul la vara care, din păcate, chiar pare să se fi terminat. Le aleg în speranța că îmi vor aduce puțin soare, măcar în farfurie, într-o zi ca asta.

Livrare

Comanda ar fi trebuit să vină în 60 de minute, dar a ajuns (spre bucuria stomăcelului meu flămând) mult mai devreme și destul de călduță.

Deschid rapid punga de hârtie, în interiorul căreia, ce să vezi, cele 2 jumătăți de sandwich sunt ambalate individual. Pefect în cazul în care vrei să-l mai împarți cu un coleg sau cu jumătatea ta. Ori dacă nu ți-e prea foame și vrei să-l păstrezi pentru gustarea de mai târziu.

Ambalaj The Sandwich Factory

Ambalaj The Sandwich Factory

Sandwich delicios și crocant

Cel de azi a venit cam rumenit și nu foarte aspectuos, însă delicios la gust. Încă de la prima mușcătură poți simți gustul pregnant de bacon, dar și de avocado, iar ceapa verde lângă ele e fix ce trebuie. Și puiul bine făcut din interior a trecut testul Acruței, destul de pretențioasă în acestă privință.

Crispy Avocado Sandwich

Crispy Avocado Sandwich

Concluzii și prețuri

Având în vedere servirea, gustul preparatului, dar și dimensiunea generoasă a acestuia, prețul de 16 lei este unul de bun simț.

Livrarea și împachetarea sunt impecabile, împachetarea individuală a jumătăților de sandwich fiind o notă interesantă și crescând senzația de siguranță. Gustul și mixul inedit de ingrediente din preparat au impresionat-o și au îndulcit-o destul de mult pe Acruța, care se declară pe deplin mulțumită cu masa de azi.

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul