Love. Peace. Coffee. – filosofia din spatele Tucano Coffee

Tucano Coffee
București

Pe cei de la Tucano Coffee i-am descoperit în cadrul campaniei Bun Simț la Farfurie. Bunica Smith a petrecut la ei o seară liniștită și s-a lăsat inspirată de atmosfera deosebită și mirosul de cafea caldă din cafenea.
Conceput ca un brand global care își dorește să propage în lume filosofia Love. Peace. Coffee., Tucano a ajuns în Chișinău pentru prima dată în 2011. Câțiva ani mai târziu au creat o locație și în București și s-au bucurat să descopere o piață în care cultura cafelei e dezvoltată și un public care nu doar că recunoaște ci și apreciază un Espresso bun. În prezent, pe lângă România și Moldova, Tucano este prezent și în Dubai.

Tucano Coffee Bucuresti

Cafea Tucano

Astfel, cât de curând cafeneaua s-a transformat într-un punct de intersecție pentru oamenii care împărtășesc dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate. Locația din București are aceleași elemente distinctive inspirate din culturile și tradițiile țărilor exotice cultivatoare de cafea. Pornind de la logo, până la nume și culori, totul se leagă de cultura etno a Americii de Sud și Africii.

Tucano Logo

Însă dincolo de Specialty Arabica, sortimentele de cafea mono-origine de pe anumite plantații, Espresso-ul bun și metodele alternative de preparare a cafelei, la Tucano ai parte de un meniu complet care să-ți coloreze serile de weekend, întâlinirile cu prietenii sau spațiul de lucru temporar.

În spatele barului găsim Barista care elaborează rețete unice de cafea, încercând să redea fiecăruia o experiență unică care să-i facă să revină la Tucano Coffee. Tot acolo se prepară tot felul de ceaiuri specialty, smoothie-uri, limonade și milkshake-uri în tot felul de combinații îndrăznețe.

Specialitati Cafea Tucano

În plus au o gamă largă de cheesecake-uri cu care se mândresc și care i-a consacrat deja în rândul iubitorilor de deserturi din București. Acestea sunt o piesă de rezistență care acompaniază perfect cafelele proaspăt preparate. Tot aici mai găsim preparate simple pentru orice masă a zilei, wrap-uri, panini, produse de patiserie, salate și supe.

O notă aparte a meniului este dată de secțiunea Green Menu în care oaspeții cafenelei găsesc pretarate exotice, cu ingrediente originale și produse sănătoase.

Meniul Tucano Coffee

Atmosfera originală a locației, designul colorat și muzica indie din fundal au fost probabil elemente cheie în formarea unei comunități. În cafenea, în orice moment al zilei pășești vei putea observa de la studenți, la freelanceri, tot felul de oameni creativi care vin fie să muncească pentru un nou proiect, sau să se relaxeze citind o carte bună, sau stând la povești în compania unor prieteni.

Oaspetii Tucano Coffee

Ocazional aici sunt organizate tot felul de ateliere creative, workshop-uri, seri de joc sau proiecții de film. Pentru că se pare că veselia și îndrăzneala design-ului e molipsitoare cumva și îi inspiră pe oaspeții casei. Spunem oaspeți pentru că așa sunt priviți toți cei care trec pragul Tucano Coffee. Sunt prietenii casei și sunt tratați ca atare; drept urmare, cafeneaua se bucură de un public fidel care a găsit aici un colț de relaxare cu ambianță plăcută și un personal cald și amabil. E un loc care nu atrage cu promoții și oferte speciale, ci are un focus mare pe produse de calitate și o experiență personalizată.

Activitati Tucano Coffee

Pentru noi a fost o plăcere să-i descoperim și ne bucurăm de fiecare dată când vedem localuri cu personalitate, cu oameni care pun suflet în ceea ce fac. Dacă încă nu le-ați trecut pragul, îi găsiți în București, pe Calea Dorobanților, vis-a-vis de ASE.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul