Repetiţia de Crăciun la The Harbour

The Harbour
București

Repetiţia de Crǎciun a gǎsit-o pe draga mea Ratatoullia în Bucureşti, aşa cǎ am putut merge împreunǎ sǎ ne bucurǎm de atmosfera fǎcutǎ de echipajul The Harbour. Am  ajuns la ora fixatǎ, restaurantul era ticsit de lume, semn cǎ de-abia aşteptǎm cu toţii frenezia Crǎciunului, liniştea şi cǎldura aferente, nasurile şi obrajii roşii de frig, ghetuţele de patinaj şi pulovǎrele pe gât, filmele în ton sau orice ne face pe noi sǎ vibrǎm în preajma acestei sǎrbǎtori.

Decor de Craciun

Craciun la The Harbour

The Harbour Bucuresti

The Harbour

Maestru de ceremonii a fost Americanu’ din serialul TV „La bloc”, care a fost un adevǎrat Moş Crǎciun… american, plin de vervǎ şi pus pe şotii, care ne-a cerut poezii sau cântecele pentru cadourile din desaga-i. Chiar Ratatoullia a intrat în colimatorul lui şi nu a scǎpat pânǎ nu a cântat o strofǎ din colindul „Moş Crǎciun cu plete dalbe” 🙂 şi a primit la sfârşit un mic cadou parfumat.

Mos Craciun la The Harbour

Craciun la The Harbour in Bucuresti

Nu ştiu alţii cum au fost, dar eu nu prea eram în atmosfera de Crǎciun, poate e totuşi prea devreme şi nici mǎcar frig nu era afarǎ. Dar au prins bine melodiile de sǎrbǎtoare care se auzeau în surdinǎ, vinul fiert şi foarte aromat şi bucatele de pe masǎ.

Restaurant The Harbour Bucuresti

Seara de Craciun la The harbour

Sarbatorile vin la The Harbour

The Harbour ne-a servit cu douǎ tipuri de sarmale, cele obişnuite dar şi de post, care au fost delicioase împreunǎ cu mǎmǎliga şi ardeiul verde şi iute. Ne-a plǎcut umplutura sǎrmǎluţelor, eu una nu mai mâncasem şi ciuperci pe lângǎ orezul de bazǎ, aşa cǎ am devorat cu poftǎ tot ce aveam în farfurie.

La fel s-a întâmplat şi cu cozonacul pufos şi bine crescut, cu crustǎ crǎnţǎnitoare şi delicioasǎ- partea mea favoritǎ- care s-a fǎcut nevǎzut aproape imediat.

Restaurantul The Harbour a organizat şi o tombolǎ, al cǎrei premiu era o plimbare romanticǎ pe mare pentru douǎ persoane, cu velierul Motivation, oferit de Şcoala Nauticǎ „Constantin Sailing”.

Ne-am simţit bine la Repetiţie, am „exersat” sentimentele care ne cuprind în preajma Crǎciunului şi ne-am pregǎtit pentru invazia de luminiţe, brazi, moşi şi alte jucǎrele care abundǎ la orice sfârşit de an.

Ho, ho, ho!

The Harbour

Adresă:
Piața Amzei 10-22, București
Telefon:
Website:

[…] The Harbour v-am mai povestit – aici, aici sau aici– şi ştiţi deja cât de mult ne-au plǎcut evenimentele lor. Oamenii […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul