Cum să gătim dulciuri sănătoase

Pe 11 decembrie, Restaurantul BIOFresh din Timişoara ne-a invitat la o nouă lecţie de gătit sănătos, ultima din acest an. Am învăţat despre PH-ul alimentelor, despre […]

Zarea şi 100 de ani efervescenţi

Anul acesta, Zarea aniverseazǎ un veac de tradiţie în producerea de vinuri spumante şi cu ocazia acestui eveniment, a organizat o frumoasǎ petrecere de inspiraţie […]

Repetiţia de Crăciun la The Harbour

Repetiţia de Crǎciun a gǎsit-o pe draga mea Ratatoullia în Bucureşti, aşa cǎ am putut merge împreunǎ sǎ ne bucurǎm de atmosfera fǎcutǎ de echipajul […]

Unilever Food Solutions- Inspiraţie zi de zi

La invitaţia Unilever, am participat sâmbǎtǎ la o demonstraţie de gǎtit sǎnǎtos, organizatǎ în colaborare cu hotelul Pullman şi al sǎu Executive Chef, Dumitru Bucşa. […]

Gastro Fest Timişoara – Ediţia I

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat a avut loc la Timişoara  prima ediţie Gastro Fest, o expoziţie internaţională de produse şi servicii pentru industria alimentară […]