Restaurant LaVela

Restaurant LaVela
Timișoara

La Iulius Mall se mănâncă bine și nu vorbim acum de FoodCourt, ci de unul dintre cele 4 restaurante din Timișoara care anul trecut s-a aflat printre localurile prezente în ghidul A la carte, ghid care cuprinde doar localuri de înaltă clasă cu mâncare și servire de cea mai bună calitate.

Pentru că poate puțini dintre voi știți de el, deși el există de când s-a deschis mall-ul, noi i-am luat un interviu doamnei Nadia Alupei pentru a afla și mai multe lucruri despre acest local interesant.

De ce aţi deschis un restaurant?

Oportunitatea deschiderii unui restaurant a apărut odată cu lansarea mall-ului în anul 2005. Specificul italian a fost considerat cel mai potrivit datorită aprecierii de care se bucură preparatele italiane în rândul consumatorilor români, ţinându-se cont şi de numărul mare de cetăţeni italieni stabiliţi în Zona de Vest a ţării. Astfel a apărut restaurantul “La Vela”, cu specific italian din zona Toscana. În prezent, restaurantul are 80 de locuri în interior şi 80 de locuri pe terasă, amenajat să recreeze atmosfera şi interiorul unei nave.

Restaurant LaVela Timisoara Iulius Mall

Interior Restaurant LaVela

Ce vă face speciali şi cum vă diferenţiaţi de alte restaurante?

Ne mândrim cu maestrul nostru bucătar Giacomo Lippi, toscan veritabil. El înnoieşte periodic meniul, adaptându-se fiecărui sezon şi preferinţelor culinare ale clienţilor noştri. S-au adunat astfel, în cursul anilor, un număr impresionant de reţete. Preparatele noastre au la bază, aproape exclusiv, ingrediente ce provin din Italia. Ne-am creat o reţea de furnizori italieni de la care achiziţionăm tot ce avem nevoie, de la legume la vinuri. Săptămânal aducem peşte proaspăt şi fructe de mare din Trieste. Toate pastele din meniu sunt preparate în casă, de bucătarii noştri.

Meniu LaVela

Meniu Restaurant LaVela

Paste cu fructe de mare

Somon

Alt element prin care ne diferenţiem este bucătăria la vedere. Astfel, clientul poate vedea în orice moment modul în care se găteşte mâncarea, condiţiile de curăţenie şi igiena, ceea ce conferă un plus de confort şi linişte clienţilor noştri.

Bucatarie deschisa LaVela

Bucatarie LaVela

Peste proaspat

Atenţia la detalii şi oferirea unor produse şi servicii de calitate sunt principalele noastre puncte forte.

Care este publicul ţintă căruia vă adresați?

Ne adresăm preponderent oamenilor de afaceri care găsesc aici un mediu plăcut şi liniştit pentru întâlnirile business, împreună cu o servire ireproşabilă. Italienii din Timişoara sunt clienţi fideli ai localului, bucurându-se de savoarea şi prospeţimea mâncării din ţara lor. Bineînţeles că restaurantul este frecventat şi de timişoreni, dar şi de turiştii care vizitează oraşul nostru.

Bar LaVela

Vin restaurant LaVela

Cum promovaţi restaurantul “La Vela”?

Avem un site, cont pe Facebook (bineînţeles), apărem în revista publicată de Carpatair, pe care pasagerii o citesc în timpul zborului. Vom apărea şi pe Harta Oraşului Timişoara, ne facem reclamă în revista 24FUN. Trimitem mesaje clienţilor din baza noastră de date cu noutăţile ce apar în meniu. Credem însă că cea mai bună promovare este recomandarea celor care au devenit, în timp,  clienţii casei.

Nu știm de voi, dar pe noi ne-a convins mâncarea bună și servirea de calitate. 🙂 Pe lângă toate acestea, terasa pe care o pun la dispoziție pe timp de vară, pare un loc perfect de luat masa după lungile plimbări prin mall. 🙂

Restaurant LaVela

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:
Website:

[…] de mâncare, Ratatoullia şi cu mine am ales câte o salată ZAI, iar Nuţi s-a decis pentru nişte paste cu denumire […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul