Arome de fructe de mare și pește la The Fisher

Restaurant The Fisher by Chef Daian

Am intrat în 2024 cu forțe proaspete și cu energii noi de a vă povesti aventurile noastre culinare.

Înainte de asta însă, vrem să vă povestim cum am petrecut sărbătorile de iarnă, la niște localuri din Timișoara despre care credem că merită să povestim. Începem cu Crăciunul, fiindcă pe acesta l-am petrecut în familie, mai exact alături de familia bloggerilor din Timișoara.

Cei de la The Fisher au aranjat masa și pregătit atmosfera de sărbătoare, iar noi am profitat de ocazie să ne cunoaștem unii cu ceilalți sau să ne revedem cu prietenii din comunitate. Pentru noi această experiență a fost una de suflet și ne dorim ca în 2024 să existe și mai multe evenimente și momente în care să ne reunim și cunoaștem noi bloggeri unii cu ceilalți, dincolo de profilele din online.

Atmosferă de sărbătoare - The Fisher - FoodCrew

Acum însă, să revenim la oile noastre, unde mai exact vom vorbi despre fructe de mare și pește și care au fost bunătățile cu care ne-am delectat.

H2: Apertiv

La aperitiv am început cu o salată de icre de crap cu ardei, ceapă și pâine.

Salată de icre de crap - The Fisher - FoodCrew

Am mai degustat zacuscă de casă cu file de cod, legume și pâine și care ne-a plăcut mai mult decât zacusca clasică.

Zacuscă de casă - The Fisher - FoodCrew

Iar pe lângă acestea am mai avut o bunătate de guacamole, un tarat de ton roșu și tacos cu fructe de mare, pe care le-am savurat lângă un pahar de vin roze de la Purcari.

Tacos cu fructe de mare - The Fisher - FoodCrew

H2: Fel principal cu fructe de mare și pește

Mai departe am fost răsfățați pentru toate poftele și aromele cu niște platouri la care ne gândim și acum, cu mențiunea că trebuie neapărat să le încercați.

Platoul cu creveți, scoici și fructe de mare.

Saganaki cu creveți

Saganaki cu creveți - The Fisher - FoodCrew

Și favoritul serii, platoul fritto misto servit cu portocale și grapefruit și o diversitate de sosuri.

Fritto Misto - The Fisher - FoodCrew

Ne-am mai bucurat și de pește în crustă de sare, care ne-a fost servit adus la masă în flăcări și pe care vă invităm pe canalul nostru de Instagram să îl vedeți mai de aproape.

Cu această ocazie am povestit puțin și cu Chef Daian despre povestea de Fisher, cum a pornit, ce l-a motivat să deschisă acest restaurant după experiența acumulată prin majoritatea restaurantelor cu specific din oraș, dar și ce își dorește să transmită prin mâncarea gătită degustătorilor. Noi vă putem spune că am simțit așa: bun gust, prospețime în produsele alese, și atenție la detali.

Vă invităm și pe voi să le călcați pragul și să împărtășiți impresiile cu noi în comentarii!

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul