Cronică de eveniment: FoodCrew RElaunch Party

Alt Club

Ne bucurăm că ploaia torențială de aseară nu v-a împiedicat să ne fiți alături la evenimentul de relansare foodcrew.ro.

Vă  mulțumim pentru prezență, pentru feedback și pentru implicare!

Am început seara cu o sesiune de întrebări, am avut câțiva invitați surpriză și am dezvăluit câteva secrete din bucătăria internă.

Ne-ați confirmat din nou că împărtășiți aceeași pasiune cu noi. Ne-a făcut plăcere să redescoperim cât de mult apreciați recenziile noastre, așa cum sunt ele – din perspectiva unui simplu client, că vă doriți la rândul vostru ca părerile să vă fie auzite și ascultate, că luptăm împreună pentru servicii corecte.

Public FoodCrew

După ce am stat de vorbă puțin, am trecut la partea cea mai ușoară și frumoasă pentru toată lumea: mâncarea. Cei de la Alt Club au avut grijă de noi și ne-au pregătit un bufet excelent. Dacă ar fi să-i facem o recenzie, toți editorii, autorii și publicul prezent i-ar acorda nota maximă. Mulțumiri speciale bucătarului, ne-a făcut o surpriză tare frumoasă și am fost mândri că am avut parte de o experiență culinară deosebită alături cititorii noștri.

Bufet Alt Club

FoodCrew RElaunch Party Bufet

Oaspeti Bufet FoodCrew

Bufet FoodCrew Party

După ce am mâncat bine și am mai terminat din povești, ne-am pus pe împărțit premii. Cu ajutorul partenerilor noștri de la KitchenShop am oferit participanților: o tava ceramica Emile Henry, o cana filtranta BRITA Marella și un vas TAGINE Emile Henry. Să le folosiți cu drag și așteptăm să ne povestiți impresii de la viitoarele sesiuni de gătit.

Premii KitchenShop

Premii tombola

Cam așa ne-am prezentat la eveniment, dacă vreți să vedeți mai multe poze de aseară, le găsiți pe pagina noastră de Facebook. Noi ne-am simțit bine și sperăm să ne vedem la cât mai multe evenimente de acest gen.

Pentru petrecerea de aseară trebuie să le mulțumim și celor de la Selgros România, fără de care nu am fi reușit să vă oferim acest eveniment.

Și nu uitați, invitația rămâne deschisă! Echipa FoodCrew își caută colegi: oameni pasionați de mâncare bună, care au făcut din ieșitul prin restaurante o rutină și știu să aprecieze serviciile bune.

Alt Club

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul