La cerința publicului, o nouă locație Fresh Kebab

Fresh Kebab
Timișoara

În cazul în care nu ați auzi, vă spunem că cei de la Fresh Kebab au mai deschis o noua locație. Se află peste drum de Facultatea de Stomatologie, lângă bastion. Locație consacrată deja pentru numărul mare de shawormerii care s-au tot perindat pe acolo. Partea bună e că nu are nicio urmă din localurile de duzină. E un loc delorat cu stil, cu un aer de bistro, cu o bucătărie deschisă și oameni zâmbitori.

Era acolo toată echipa, cu tot cu management care se bucurau de noua lansare. Locul arăta impecabil iar carnea sfârâia în rotisor.

Echipa Fresh Kebab

Spațiul e încăpător, spre deosebire de vechea locație, dar presimțim că va fi coadă la fel de mare. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Noul spatiu destinat celor care vor să-și savureze mâncarea în tihnă e primitor, cu accente moderne și cu vedere spre bucătărie, să nu existe urmă de îndoială. Nu am numărat mesele, dar vreo 10 să tot fie. Mesele sunt mari, spațiul e destul de luminos, deși nu are lumină naturală directă. Au știut să transforme neajunsurile în plusuri și au creeeat o atmosferă care te îndeamnă să rămâi.

Design Fresh Kebab

Meniul a trecut și el printr-o transformare, iar acum există mai multe opțiuni pe lângă kebab-ul și pida despre care v-am povestit într-un articol precedent. Nouățile sunt Fresh Box-ul, varianta cu orez savurată la cutie și Durum, un fel de shaworma sănătoasă (să înțelegem cu toții). Strict pentru evenimentul de lansare s-au servit și câteva chestii dulci, personalizate.

Frsh Kebab Desert

Pentru degustat am luam ceva vechi și ceva nou. Ca să vedem eventuale schimbări și la elementele din meniul inițial, dar nu sunt. Pâinea e la fel de gustoasă, proaspătă și pufoasă, carnea la fel de bine prăjită, brânza bună, ceapă de apă și legume fresh. Mi-ar fi plăcut să aleg varianta la farfurie a kebab-ului. Având destul de multe ingrediente e o provocare să-l mănânci fără să scapi ceva pe tine. Bun de tot! Sosul de iaurt leagă ingredientele tare bine și lasă mâncarea să alunece și să-ți priască.

Fresh Kebab de pui

Migdala Sărată, care mi-a fost companion la degustare a luat un durum cu pui. Pe lângă ingredientele deja amintite o surpriză plăcută a fost pătrunjelul proaspăt și lipia subțire în care era învelit. Nu este o lipie tradițională, cu care ne-am obișnuit, este mult mai subțire și mai puțin prăjită, dar foarte gustoasă. Noi am zis că e o variantă mai light și ne-am declarat satisfăcute.

Fresh Durum

Ne-am bucurat să vedem că au ascultat de cerințele publicului și au reușit să ofere spațiul pe care cu toții îl așteptam.

Dacă ați fost la deschidere sau urmează să le treceți pragul spuneți-ne și nouă cum  afost experiența la Fresh Kebab.

Fresh Kebab

Adresă:
B-dul Revolutiei, nr 7
Telefon:
Website:

Comentarii

Daniel

21 March 2016 at 14:20

Era si timpul, pentru ca cea din Centru incepea sa miroase funny.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul