Film Chocolat: seară cu film și ciocolată

Let's Chocolate

După ce v-am povestit în repetate rânduri cât de atrăgător e noul concept store Let’s Chocolate, a venit momentul să vă invităm la o călătorie adevărată în lumea ciocolatei!

Evenimentul va avea loc joi, 31 ianuarie 2013, începând cu ora 20.00, în locația Let’s Chocolate situată la parterul Iulius Mall Timișoara.

Let's Chocolate Concept Store Timisoara

Vom avea parte de o degustare de mini-chocolats, praline realizate de Joel Patouillard, cel mai bun artizan ciocolatier din Franța!

Apoi, vom viziona împreună un film francez despre ciocolată și romantism,  “Les Emotifs Anonymes” (“Romantics Anonymous”), cu subtitrare în engleză. Proiecția va începe la ora 20.30.


Numărul de locuri este limitat. Pentru a te înscrie, te rugăm să laşi un comentariu cu Facebook la acest articol. Cei 50 de participanți se aleg în ordinea înscrierii și se vor anunța în cursul zilei de miercuri, 30 ianuarie.

Pralinele de degustat sunt din partea casei însă consumația de băuturi sau alte produse, în afara celor oferite spre degsutare, se plătesc. Cei care vin acolo se vor putea bucura și de o ofertă irezistibilă: pentru orice cutie de 12 mini-chocolats cumpărată, Let’s Chocolate oferă una gratuit.

Vitrina Let's Chocolate

Praline de degustat, un film interesant plus o ofertă pentru cei care vor fi acolo. Aveți toate motivele să fiți alături de noi joi, 31 ianuarie 2013! Așteptăm înscrierile! 🙂

Let's Chocolate

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:

Comentarii

laura

25 January 2013 at 18:09

vreau si eu 🙂

Ancuta

25 January 2013 at 18:39

vreau si eu sa vin

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul