Cronică de eveniment: Film Chocolat

Let's Chocolate
Timișoara

Joi seara ne-am delectat cu ciocolată prin toate simțurile la evenimentul “Film Chocolat” organizat în locația Let’s Chocolate din Iulius Mall. Din lunga listă de doritori, au avut șansa să participe 50 de timișoreni atrași de rafinatele praline franțuzești oferite din partea casei spre degustare.

La ora 20:00 spațiul din fața concept-store-ului se umpluse de lume, fiecare luând loc la măsuțele aranjate în fața ecranului unde urma să fie proiectat filmul.

Eveniment Foodcrew si Lets Chocolate

Toți participanții au primit pe o farfurie diverse sortimente de praline din gama disponibilă la Let’s Chocolate. Delicioasele praline poartă amprenta maestrului Joel Patouillard, cel mai bun artizan ciocolatier din Franța!

Seara de film si ciocolata la Lets Chocolate

Ciocolata se savurează pe îndelete, pentru a lăsa aromele să se topească în gură rând pe rând.

Degustare ciocolata Lets Chocolate

Degustare de ciocolata

Filmul ales spre vizionare a fost ”Les Emotifs Anonymes” (“Romantics Anonymous”), povestea de dragoste dintre directorul unei fabrici de ciocolată și angajata acestuia, o talentată creatoare de praline. Relația dintre ei e una cel puțin neobișnuită, pentru că amândoi trăiesc cu intensitate maximă emoțiile, copleșiți și terorizați de forța lor. Ne-am bucurat astfel de un film cu două ingrediente recomandate oricărui om, dragostea și ciocolata.  Ciocolată savurată cu patos și dragoste asezonată cu ciocolată.

Eveniment Lets Chocolate

Film la Lets Chocolate

Toți cei prezenți au beneficiat de o super promoție din partea Let’s Chocolate, la fiecare cutie de 12 mini-chocolats cumpărată primind una similară cadou.

Lets Chocolate

Vitrina Let’s Chocolate cuprinde o mare varietate de praline, cu forme și decorațiuni elegante, arome și gusturi fructate, florale sau clasice, care satisfac preferințele oricărui pasionat de ciocolată.

Praline Lets Chocolate

Pralinele au fost ambalate elegant într-o cutie, forma de prezentare fiind foarte potrivită atât pentru un cadou cât și pentru un răsfăț dulce cu prietenii.

Praline

Mulțumim celor care au fost prezenți alături de noi la acest frumos eveniment. Le suntem recunoscători și prietenilor de la Institutul Francez care ne-au pus la dispoziție filmul.

La final, vă recomandăm să treceți și voi pe la Let’s Chocolate, locul în care descoperi ciocolata sub toate formele ei: praline, ganaches, tablete, ciocolată caldă, ceai, cafea, coktailuri sau prăjituri.

Lets Chocolate Iulius Mall

Let's Chocolate

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul