Sărbătorim un an de Let’s Chocolate în Timișoara

Let's Chocolate
Timișoara

Timpul trece foarte repede atunci când te bucuri de ciocolată delicioasă și de produse de o calitate superioară. Așa că trebuie să vă anunțăm cu surle și trâmbițe că primul concept store de ciocolată din Timișoara împlinește săptămâna viitoare un an de existență. Evident că acestă aniversare nu poate trece neobservată așa că cei de la Let’s Chocolate plănuiesc să sărbătorească primul anișor timp de 10 zile.

Toate evenimentele se vor desfășura sub umbrela “Chocolate Celebration Days – 15-24.11.2013 – Zilele Let’s Chocolate cu ocazia împlinirii unui an de ciocolată adevărată în Timișoara”.

Unul din evenimentele la care vă invităm să participați pentru a sărbători ciocolata alături de noi și de cei de la Let’s Chocolate este o nouă serată de Choco Film care va avea loc marți, 19 noiembrie 2013, ora 20, la Let’s Chocolate în Iulius Mall. 

Vom viziona împreună o comedie franțuzească cu latură gastronomică, Les saveurs du Palais – Christian Vincent (Haute Cuisine 2012) premiat cu un Caesar anul acesta. Subtitrările vor fi în limba română iar mai multe detalii despre film puteți găsi aici.

Un an de Lets Chocolate la T

Pe lângă film, vom avea parte și de o degustare de ciocolată caldă cu chili, specialitatea casei la Let’s Chocolate.

Ciocolata calda cu chili

Ciocolata caldă cu chili este din partea casei însă consumația de alte băuturi sau produse, în afara celor oferite spre degustare, se plătesc.

Numărul de locuri este limitat. Pentru a te înscrie, te rugăm să laşi un comentariu cu Facebook la acest articol cu textul “sărbătoresc un an de Let’s Chocolate în Timișoara”. Cei 40 de participanți se aleg cu ajutorul random.org și se vor anunța în cursul zilei de duminică, 17 noiembrie. Confirmările de participare la eveniment se vor face până luni, 18 noiembrie ora 14.

Cioco caldă cu chili de degustat, un film interesant plus multe alte produse delicioase. N-aveți nici o scuză să ratați aniversarea primului an de Let’s Chocolate în Timișoara. Haideți să sărbătorim dulcele împreună! 😀

Așteptăm înscrierile!

Let's Chocolate

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:

Comentarii

B.

13 November 2013 at 21:42

Si daca doreste sa mearga cineva care nu are facebook??

    Migdala Sarata

    14 November 2013 at 10:48

    Nicio problema. Se inscrie cu comentariu clasic la articolul publicat pe foodcrew.ro si va fi luat in considerare cand se va face extragerea prin random.org.

Calin

14 November 2013 at 14:00

sărbătoresc un an de Let’s Chocolate în Timișoara

Miclea Gabriela

14 November 2013 at 14:51

“sărbătoresc un an de Let’s Chocolate în Timișoara”

Victor Dragalina

14 November 2013 at 16:48

Sărbătoresc un an de Let’s Chocolate în Timișoara

Alisa

17 November 2013 at 14:34

sărbătoresc un an de Let’s Chocolate în Timișoara

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul