Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.
Număr porții:
12Timp pregătire:
5 minTimp gătire:
15 minTimp total:
20 minIngredinte
:
3 banane bine coapte
90 de grame fulgi de ovăz
esență de vanilie
30 de grame nucă tocată
un pumn de merișoare confiate
jumătate de linguriță scorțișoară
esență de portocale sau coajă de portocală
Instrucțiuni
- Mărunțește bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.
- Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte.
Poftă bună și spor la „croit arome”!
Nici un comentariu