Brownies cu ciocolată și zahăr de cocos

Printează | Email

În urma provocării lansate de colega noastră Flavor Tailors, de a găti un desert sănătos cu zahăr de cocos de la Golden Flavors, ne-am decis să pregătim niște brownies. De ceva vreme am tot vrut să experimentăm cu o rețetă de brownies, însă acum a venit momentul oportun, iar rezultatul a fost un desert dulce, aromat și gata de savurat în nici o oră.

Ingredientele din rețetă le-am lăsat mai jos, iar făina de migdale și zahărul de cocos folosite de noi le găsiți de comandat online la Viata Verde Viu.

Alternativ la unt puteți folosi 2 avocado bine copți.

Număr porții:

4

Timp pregătire:

20min

Timp gătire:

30min

Timp total:

50min

Ingredinte

Ingrediente brownies:
200 gr. ciocolată neagră
240 gr. zahăr de cocos
250 gr. unt
30 gr. cacao pudră
75 gr. făină de migdale
3 ouă
un praf de sare

Instrucțiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 160/180 grade cu program de ventilație.
  2. Pregătiți o tavă de 20cm și hârtie de copt în interiorul acesteia.
  3. Topiți ciocolata peste o cratiță cu apă fierbinte.
  4. Amestecați untul cu cele 3 ouă, cacao și un praf de sare până se omogenizează.
  5. Adăugați zahărul de cocos și ciocolata topită în mixul obținut mai sus.
  6. Se amestecă pentru omogenizarea finală.
  7. Se toarnă în tava cu hârtie de copt și se dă la cuptor pentru 30min.
  8. Când se scoate din cuptor, se lasă la răcit și se feliază.

Poftă bună și spor la gătit cu bun simț în bucătărie!

FoodCrew

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul