Număr porții:
Timp pregătire:
Timp gătire:
Timp total:
Ingredinte
Instrucțiuni
Se condimentează carnea cu sare şi piper. Încinge o tigaie de grătar cu puţin ulei de măsline în care adaugă crenguţele de rozmarin. Când uleiul s-a încins adaugă şi carnea la prăjit.
Timpul de gătire pentru carne poate fi diferit în funcţie de gust: începând cu 2 minute pe parte pentru cei care apreciaza vita mai “în sânge” până la 5 minute pentru cei ce vor o ceafa de porc bine făcută. În timp ce carnea se prăjeşte pregătim sosul.
Într-o cratiţă cu fundul gros, adaugă puţin ulei de măsline şi brânză tăiată bucăţi mici (totul la foc mic pentru a lăsa brânza să se topească în voie). Adăugăm smântâna şi puţin piper negru care ar fi perfect să fie proaspăt măcinat. Mai lăsăm 1 minut pentru a obţine un sos omogen, după care oprim focul.
Durată: 20 min
Pe post de garnitură eu am preferat cartofii prăjiţi:).
Poftă mare!
Această reţetă a fost trimisă de Claudiu Udroiu pentru concursul organizat de foodcrew.ro şi Editura RAO.
Nici un comentariu