Cât mai costă un șnițel la Papri?

Bega Foodcourt
Timișoara

Cam foarte fomiști suntem pe la ora prânzului și cam de multe ori ajungem la Bega Foodcourt.

Da, știm, nu sunt foarte multe opțiuni (doar Ribs Grill și Papri), dar fiecare are destul de multe variante, pe care le poți combina în multe feluri și, până ajungi să elimini toate variantele, durează ceva vreme.

De data aceasta am ales să îmi comand ceva de la Papri.

Au chiar foarte multe variante, de la combinații de meniu pentru vegetarieni (practic ei le numesc variante de post) până la meniul zilei, sau alte combinații mai ciudate.

S-ar putea uneori să nu te încânte multele sosuri colorate de pe-acolo și da, poate nu e chiar cea mai trandy mâncare în sensul de mâncare foarte sănătoasă, dar de tine depinde ce alegi, fiindcă ei cam oferă multe posibilități.

De data aceasta nu am ales varianta sănătoasă ci varianta clasică (poate mi-e cam dor de casă) și, anume, cartofi pireu cu șnițel din piept de pui și salată de varză. Ideea e că dacă ai noroc să fie gata preparate și nu e foarte multă coadă ești servit imediat.

Papri Timisoara bega

Papri Bega

Cartofi pireu cu șnițel din piept de pui și salată de varză

Eu am fost norocoasă de data aceasta fiindcă nu am depins de nici unul din factori și, în 5 minute mă puteam bucura de ce am comandat. Avantajul Foodcourt e legat de timp. Știi că te poți încadra lejer în clasica o oră pauză de masă.
Să revin la mâncarea mea și să vă spun cum a fost. Bun. Mi-a plăcut că era pireu făcut din cartofi, nu fulgi, nu cu vegeta, nu prea zemos, numai bun pentru gustul meu.
Despre șnițel pot spune că eu am nimerit unul destul de mare. Era mai pe gustul meu, adică mai moale copt, nu cu pesmet deasupra, însă era un pic cam prăjit, un pic cam mult. Pieptul de pui era foarte ușor de tăiat și carnea nu era prea tare, iar gustul îți lăsa impresia de proaspăt. Nu părea a fi un șnițel de acum trei zile.
Mie îmi plac salatele la Papri. Îmi plac deoarece sunt foarte simple și, nu știu cum fac, dar tot timpul arată bine în vitrină. Plus că au destul de multe variante.
Aceasta a fost o salată simplă de varză, care era gata preparată de ei. Eu nu sunt foarte încântată de prezența oțetului în salate (cred că am ceva traume de mică cu oțetul de mere) și mi-a plăcut că nu se simțea foarte tare, dar un pic era acolo. Era destul de zemoasă, cred că a fost scăldată în sare și lăsată să se cunoască mai bine.
Bună, simplă, dar, data viitoare voi încerca o salată de castraveți sau morcovi cu varză.

Cartofi Pireu si snitel Papri

Snitel cu piept de pui Papri

Prețuri și servire

Prețurile sunt foarte bine scoase în evidența de Papri. Au strategia de a prezenta vechile prețuri și acum ce super oferte au. Sfatul meu e să cercetați cu atenție oferta lor și să încercați să alegeți din acele variante, deoarece orice deviație aduce prețuri surpriză.

De data aceasta eu am respectat regula de mai sus și prețul a fost cam așa:

  •  Cartofi pireu cu șnițel din piept de pui și salată de varză: 9,95 lei.

Despre servire pot spune că e promptă. Adică e suficient de mult personal care să te servească și imediat observă când s-a așezat cineva la coadă. Acum, dacă studiezi mai bine, se observă că sunt uneori cam sictiriți, plicitsiți sau nervoși, dar, măcar, încearcă să zâmbească.

E bine la Papri, mai ales dacă vrei ceva mâncare mai tradițională, sau puțin mai iute cu inspirație ungurească. De data aceasta și de multe alte dăți mi-a plăcut ce am comandat.

Totuși, e ceva ce nu vă recomand: varza călită. Chiar nu a fost pe gustul meu, dar despre ea, altădată.

Până atunci, Papri e ieftin și bun, dar e bine să te ghidezi după plăcuțele lor să nu ai surprize când trebuie să plătești.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bega Foodcourt

Adresă:
Str. Carol Telbisz nr. 3
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul