Salad Box sau ce mai e nou la Mall

Salad Box
Timișoara

Cel puțin pentru mine e nou. Ajunsă seara prin Mall și cu o foame mare după mine, doream ceva lejer, dar să fie fresh și sățios. Am început să cercetez ce oferte sunt și am văzut într-un colț ceva cu salate. Super am spus și am pornit într-acolo.

În locul acela era mai acum ceva vreme, un cinematograf 7D la care tot am zis că voi merge, ei bine am ajuns, dar să îmi iau salată. Clar am rămas acolo pentru a comanda ceva fiindcă mi-a plăcut varietatea foarte mare de produse.

Ai acolo tot ce vrei și ce nu vrei în materie de salate.

Salad Box Green By Nature

Salad Box

Salad Box Ingrediente

Cei de la Salad Box merg pe varianta de salată propusă de ei, predefinită și mai dau și frâu liber omului la imaginație. Cum așa? Pur și simplu poți să îți faci ce salată vrei tu, în ce combinație vrei tu, cu câte sosuri vrei tu, cu câte feluri de carne vrei și tot așa.

Dacă mergi pe mâna lor, aceștia au Salată Caesar, Salată Green Box, Salată cu pui, cu somon, cu vită și, sincer nu mai îmi amintesc ce alte variante, deoarece eu am ales să îmi fac o salată personalizată.

Salată personalizată

La Salad Box sunt așa de multe legume, încât parcă le-aș fi pus pe toate în salata mea, așa bine arătau. Până la urmă m-am decis și am ales 5 ingrediente pentru salata mea.

Am ales țelină, sfeclă roșie, măsline, cașcaval, castraveți și sos Caesar, plus am vrut și crutoane. Am decis să mă bucur de salată acasă.

Totul merge foarte repede, se prepară aproximativ în fața ta, în sensul că vezi ce se întâmplă. Toate ingredientele se pun într-un vas mare de inox, se amestecă bine, se adaugă dressingul (în cazul meu a fost cu parmezan și usturoi) și crutoanele.

Mi-a plăcut mult în ce cutii este servită salata, sunt destul de solide și rezistente. Abia am așteptat să ajung acasă pentru a mă bucura de salată. Chiar m-am bucurat de ea. Foarte simplă, foarte rapid de făcut și așa de gustoasă. Sosul era suficient și mi-a plăcut că erau crutoane făcute de ei. Despre legume doar de bine, erau proaspete și m-a încântat cum erau tăiate, fiecare în felul parcă potrivit (sfecla era pătrățele, țelina era în formă de fâșii subțiri, iar castravetele rondele, cașcavalul dreptunghi). Dressingul se simțea foarte bine și făcea legătura între toate.

Am fost foarte încântată de alegerea făcută. Aș avea de sugerat să fie și măsline verzi în ofertă, sau poate erau dar nu le-am văzut eu.

Cutie Salad Box

Cutie Deschisa Salad Box

Interior cutie Salad Box

Interior salata salad Box

Prețuri și servire

Prețurile și acestea sunt predefinite și personalizate. Pentru ce am ales eu a fost 11 ROn, dar există mai multe variante:

  • 5 ingrediente: 11 ROn;
  • 5 ingrediente + pui: 13 Ron;
  • 5 ingrediente + ton/bacon: 15 Ron;
  • 5 ingrediente + vită/somon: 17 Ron.

Acum să nu se înțeleagă cum că ar trebui să ne limităm la 5 ingrediente. Pentru fiecare ingredient în plus, se plătește 1,5 Ron. Crutoanele și dressingul sunt din partea casei.

Servirea a fost una foarte rapidă și aproximativ amabilă, mai ales că am ajuns pe la 9 seara acolo. Am apreciat mult că se poate plăti și cu cardul.

Mă bucur că există această variantă de mâncare sănătoasă și că a apărut Salad Box la noi. Mai îmi place și că prețurile sunt acceptabile, porțiile mari și foarte gustoase.

Eu una clar voi mai trece pe acolo și vă recomand să faceți la fel.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Salad Box

Adresă:
Iulius Mall Timișoara
Website:

[…] și diversificate la food court, eu mereu aleg fie mâncare chinezească, fie o salată de la Salad Box. Ah, și mai nou am descoperit pastele de la Quasi Pronti. Știu, sunt acolo de când lumea și […]

Comentarii

ALS23

6 April 2014 at 0:17

De abia astept sa incerc si eu!

Paul

26 May 2014 at 11:49

Mananc des salata de la Salad Box, cam la 2-3 zile cel putin. In majoritatea vizitelor acolo, aleg salata Green Box cu dressing de menta si lamaie. In ultima vreme se intampla deseori sa nu mai fie mar. Am cerut sa imi fie inlocuit marul cu alt ingredient si mi s-a spus ca nu se poate, totodata pretul salatei (fara mar) este la fel. O chestie care mie mi se pare cel putin ciudata, nu imi scade din pret marul iar daca eu vreau un ingredient in plus mi se adauga 1.5 lei, chiar daca imi lipseste un alt ingredient pentru care platesc. Totusi, care e logica?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul