Papri cu (prea mult) gust

Papri
Timișoara

Ce te faci când te apucă foamea prin Unirii la ora prânzului și parcă deja ți-a ajuns cu sandwichuri, bruschete sau salate? Dai o fugă la Foodcourt doar doar vei găsi ceva pe placul tău. Cum Foodcourt-ul de la Iulius Mall e la o distanță nu foarte mare, dar considerabilă atunci când îți e foame, alegi varianta mai rapidă și mergi la cel de la Bega. Bineînțeles, asta dacă ora prânzului te găsește în Piața Unirii, așa, ca pe mine.

Nu știam exact ce vreau să mânânc atunci când am ajuns sus la foodcourt, însă știam că vreau să fie ceva sățios și totuși nu ceva foarte greu. Dacă până acum înccercasem deja PepeNero cu pizza și paste, Seafood cu pește și legume, apăi mai rămânea în schemă locul cu shaworma sau Papri. Fiind totuși după o lungă perioadă de mâncat de toate de sărbători, am ales să spun pas shawormei de data asta și să mă duc pe ceva mai normal, pe ceva mai tradițional pentru o masă de prânz.

La Papri nu am mai mâncat niciodată până acum, da’ mă gândeam că o fi un început pentru toate. M-am așezat frumos la coadă și mă uitam cam pierdută prin vitrina plină de preparate. Cum am nimerit exact la ora prânzului, foodcourt-ul era destul de aglomerat și cei mai mulți pofticioși erau, așa ca mine, la coadă la Papri. Se vedea pe ei că sunt clienți fideli pentru că în 2 timpi și 3 mișcări și-au și ales meniul.

Cu chiu cu vai am decis și eu până la urmă să-mi iau ciuperci în sos de smântână și rulouri de bacon cu piept de pui. Mama s-a decis mai greu, dar a mers până la urmă pe o pulpă de pui cu cartofi țărănești și o salată de varză. Și-ar fi dorit un șnițel, dar se pare că ar fi durat încă vreo 9 minute și eram pe grabă. Asta mi-a fost cam greu să înțeleg având în vedere fluxul de oameni care erau acolo.

Ne-am pus la masă și după cum puteți vedea și în poze, porțiile sunt considerabile, deci te saturi cu siguranță și nu pleci cu stomacul pe jumătate plin. Rulourile de bacon cu piept de pui în interior au venit pe farfurie în număr de 3. Pieptul de pui din interior a fost bun la gust și destulș de moale, însă baconul care îl învelea era muuult, dar mult prea sărat. Știu, baconul e sărat părin definiție, dar ăsta în special întrecea limita mea de a tolera sarea, eu fiind oricum obișnuită să nu mănânc foarte sărat.

Meniu Papri

Meniu Papri Bega

Nici la ciuperci cei de la Papri nu s-au zgârcit, porția fiind mult peste puterile mele. Dacă de ciuperci nu sunt foarte multe de spus, de sos în schimb ar trebui să vă menționez că are o aromă de usturoi extrem de puternică. Eu și acum mă mir că m-au mai primit colegii în birou. E bun sosul, nimic de spus, dar să aveți în vedere planul pe care îl aveți după masa de prânz. Mamei i-a plăcut ce a avut în farfurie, însă cu mențiunea că și cartofii ei s-au cam scăldat într-o puternică aromă de ceapă.

Maniu Papri Foodcourt Bega

Meniu de pranz de la Papri

Prețul este mai mult decât acceptabil, fiecare dintre ele costând 14 lei. Unii ar putea spune, ce-i drept, că de 14 lei poți mânca undeva un meniu al zilei cu 2 feluri. Pentru mine însă, porția a fost mai mult decât suficientă și decentă ca preț.

Dacă sunteți prin zonă și 3F e prea departe, Papri pare o alternativă bună. Un sfat prietenesc însă, luați la voi un pachet de Orbit. Nu strică! 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Papri

Adresă:
Iulius Mall, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] partea casei breadsticks, sau mai pe românește niște mini baghete cu o foarte ușoară aromă de usturoi care sunt demențiale. Tot din partea casei vin la alegere salata casei sau supă. Și să nu […]

[…] Sincer, din punctul meu de vedere nu. […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul