Prânz sau cină la Benzinăriile OMV

Timișoara

Cred că toată lumea, şi aici vorbesc mai ales de cei care conduc şi/sau au multe drumuri de făcut cu maşina, a auzit cu siguranţă de benzinăriile OMV. Eh, pentru noi, locul menţionat a devenit un fel de reper de câte ori călătorim în România, lucru pe care îl facem de obicei la fiecare 2-3 luni însumând vreo 1000 de km dus-întors. De ce? Pentru că pe lângă combustibil, lanţul OMV asigură şi servicii de alimentaţie publică destul de bune mai ales în comparaţie cu restul alternativelor din ţară şi totul este foarte curat, inclusiv toaletele foarte vizitate în astfel de ocazii.

Aşa că, în ultima călătorie în afara oraşului, am căutat mult şi bine un OMV pentru pauza de prânz. Când în sfârşit am găsit o benzinărie de acest tip, tare ne-am mai bucurat pentru că nu aveam chef de eternele uscăciuni şi dulciuri la pungă.

Dacă nu ştiaţi, OMV-urile au ataşate un restaurant partener numit Viva, astfel încât călătorii, mai mult sau mai puţin grăbiţi, să poată face şi plinul la ghiozdan. Meniul restaurantului este suficient de bogat. Pe lângă produsele de patiserie făcute la faţa locului există şi sandvişuri, sucuri, cafele, dar şi mâncare caldă. Deşi înainte obişnuiau să aibe şi supe şi ciorbe, în prezent au doar felul 2 sub forma meniurilor prestabilite. Iar acestea sunt, cred eu, excelente. Pentru cei cărora meniurile lor stabilite de dinainte nu le fac cu ochiul, pot alege din gama de fripturi, garnituri şi salate individuale dar, este adevărat, la preţuri mai mari.

 Reclama la meniurile de prânz / cină, Benzinăriile OMV

Revenind la meniurile în cauză, pentru modicul preţ de 12,99 lei, se poate alege din 5 variante de meniu ce conţin: un tip de carne, (piept de pui, şniţel de pui, ceafă de porc la grătar, cotlet de porc la grătar sau cârnaţi prăjiţi), două feluri de garnitură (cartofi prăjiţi sau piure), salată (castraveciori muraţi sau a castraveţi proaspeţi combinaţi cu roşii de asemenea proaspete), o chiflă şi 1 suc din gama Cola. E-adevărat, tendinţa este spre fast-food dar, având în vedere preţul şi că totul este cald, pregătit pe loc, eu zic că este o variantă foarte bună de prânz sau cină atunci când sunteţi pe drum.

Mai jos sunt variantele noastre pentru acest drum:

1. Şniţel de pui, cartofi prăjiţi, castraveciori muraţi, suc, şi chiflă

Meniu cu şniţel de pui, cartofi prăjiţi, castraveciori muraţi, Benzinăriile OMV

2. Ceafă de porc la grătar, piure, castraveciori muraţi, suc şi chiflă

Meniu cu ceafă de porc la grătar, piure, castraveciori muraţi, Benzinăriile OMV

Totul proaspăt şi gustos. De recomandat pentru cei care petrec mult timp pe drumuri şi s-au cam săturat de sandvişuri aduse de acasă sau cumpărate.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Comentarii

Alexandra

10 September 2015 at 7:43

Sunteti cei mai nenorociti hotii din Romania furati bani de la oameni de rand cand cereti 11 lei pe o bacheta si 2 feli de rosie aruncate in cel mai urat si sictirit mod rezultand asa zisul sandwish. Sunteti niste nenorociti si cea mai mai mare problema a mea este bataia de joc a voastra si a angajatilor dumneavoastra.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul